Asperen – Baronie 19

Bouwjaar 1973 Oppervlakte 127 m2
Kamers 4 Perceel 161 m2
Energielabel Onbekend
Brochue

Omschrijving

UITGEBOUWD WOONHUIS MET DAKKAPEL, ZONNIGE TUIN (ZUID-WEST) EN GARAGE.

Zoals de titel al doet vermoeden kunnen we met dit aanbod spreken van een prachtig aanbod! Het betreft een woning met een speelse aanbouw aan de achterzijde en een brede dakkapel op de zolder.

Ook de keuken en de badkamer mogen genoemd worden. Deze zijn modern uitgevoerd en bieden veel luxe en comfort. Tot slot mogen de garage en de tuin niet onbenoemd blijven.

De achtertuin heeft een ideale zonligging op het zuid westen en de garage meet zo’n 18 m2 en heeft een elektrisch bedienbare deur.

Kortom: een fraaie woning met veel ruimte en comfort! Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een tweetal ruime slaapkamers. Het is relatief eenvoudig om 3 slaapkamers te realiseren. Net als de keuken is ook de badkamer stijlvol te noemen. Er is een wastafelmeubel, 2e toilet, inloopdouche en een ligbad. Een fraaie kleurstelling in zwart/wit en een comfortabele vloerverwarming.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder (met dakraam) treffen we de aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de HR CV combiketel (2019) aan. De brede dakkapel op zolder (kunststof draai-/kiepramen) maakt het een prachtig ruime slaapkamer, met veel bergruimte achter de knieschotten.


Tuin(en) verdieping

Ook van het buitenleven kan hier volop worden genoten. Een ideale zonligging op het zuid-westen en een achterom! De garage staat op het eigen perceel en heeft, naast een elektrisch bedienbare deur, ook een deur vanuit de tuin. Met 18 m2 is dit een prima ruimte voor de hobbyisten onder ons.


Bijzonderheden

De woning is in 1973 gebouwd. We kunnen stellen dat het met een woonoppervlak van 127 m2 en een inhoud van 434 m3 een bovengemiddeld ruime woning betreft. Het huis is gebouwd met spouwmuren en een betonnen vloer op de begane grond en verdieping. Verder wordt deze bouwperiode gekenmerkt door de grote ramen, waardoor er veel lichtinval is in de woning is. De aanbouw is voorzien van een brede glaspui met dubbele deuren. De dakkapel is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof. Het huis is grotendeels voorzien van isolerende beglazing en het dak is geïsoleerd. Het geheel maakt zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een verzorgde indruk en met name de keuken en de badkamer zijn een lust voor het oog. Verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2018.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.