Asperen – Van Arkelstraat 22

Bouwjaar 1963 Oppervlakte 86 m2
Kamers 5 Perceel 198 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Sfeervolle hoekwoning met stenen berging, overkapping en royale tuin.

Ben je op zoek naar een sfeervolle hoekwoning met een grote tuin en gelegen in een ruim opgezette en groene woonwijk? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben dit mooie en betaalbare aanbod nu in portefeuille. Naast een grote tuin treffen je er een stenen berging, een overkapping en een vaste trap naar de zolder. De vaste trap naar de zolder heeft ervoor gezorgd dat er in totaal 4 slaapkamers zijn en dat maakt het huis dan ook geschikt voor een gezin.

De voor- en achterpui zijn uitgevoerd met kunststof ramen en kozijnen en daarmee vriendelijk voor het onderhoud.
Kortom: Een mooi aanbod voor een betaalbare prijs

Eerste verdieping

De overloop biedt de toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 13, 11 en 5 m2. Net als op de begane grond is er ook op deze verdieping veel lichtinval door de grote ramen. De badkamer is op een fraaie wijze gemoderniseerd. Er is een douchegelegenheid met glazen deuren, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Uiteraard ontbreekt een designradiator niet en er is ook de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie via een raampje.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder treffen we, naast bergruimte, de aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de HR CV combiketel aan. De zolderkamer is voorzien van een Velux dakraam en vaste kasten.


Tuin(en) verdieping

Zoals gezegd hoort er bij deze sfeervolle hoekwoning een royale tuin. Deze tuin is gunstig gelegen op het Noord-Westen en dat houdt in dat er vrijwel de gehele dag zon in de tuin schijnt. Ideaal! Er ligt een keurige bestrating en er zijn plantenborders aangebracht. De overkapping biedt een heerlijk plekje uit de zon desgewenst. Tot slot is er nog een stenen berging van zo’n 8 m2. Genoeg ruimte dus om de tuinspullen en een paar fietsen te kunnen opbergen.


Bijzonderheden

De woning is rond 1963 gebouwd. Maar de tijd heeft hier niet stilgestaan. De woning is medio 2003 en 2004 rondom voorzien van kunststof ramen, kozijnen en buitendeuren. De ramen zijn keurig voorzien van HR+ glas, hetgeen voor een goede isolatie zorgt. Tevens is het dak geïsoleerd en in 2015 is er een spouwmuurisolatie aangebracht. Op de begane grond zijn elektrisch bedienbare rolluiken aanwezig en er is een breed zonnescherm ter plaatse van de achtertuin. De verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel. De meterkast is medio 2008 vernieuwd. Tot slot is nog vermeldenswaardig dat er een keurig groen energielabel C voor deze woning is afgegeven.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.