Beusichem – De Zwaan 7

Bouwjaar 2019 Oppervlakte 204 m2
Kamers 5 Perceel 359 m2
Energielabel A

Omschrijving

Vrijstaand herenhuis met oprit, inpandig kantoor, dakkapel, overkapping en prachtige tuin.

Een royaal vrijstaand herenhuis met een klassieke uitstraling en een modern comfort. Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.

Het pand is op een stijlvolle wijze in 2019 gebouwd met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige materialen. Er is gekozen voor veel meerwerk tijdens de bouw en direct na de oplevering. Onder andere een 2e badkamer, dakkapel, extra dubbele deuren naar de tuin, ombouw van de garage naar kantoor, mogelijkheid / voorbereiding badkamer ter plaatse van het kantoor en last but not least een onder architectuur aangelegde tuin rondom.

Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een tweetal royale slaapkamers van respectievelijk 24 en 17 m2. Indien gewenst is het relatief eenvoudig om de grootste te splitsen. De badkamer is stijlvol qua afwerking en kleurstelling. Er is een royale inloopdouche met hemeldouche, een wastafelmeubel en een ligbad.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. We treffen er een forse 3e slaapkamer aan van circa 22 m2 met dakkapel. Tevens een 2e badkamer met wastafelmeubel en een inloopdouche. Tot slot is er nog een bergruimte met de aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de HR CV combiketel.


Tuin(en) verdieping

De tuin is prachtig en doordacht onder architectuur aangelegd. Fraaie bestrating, plantenborders en, als kers op de taart, een heerlijke overkapping van zo’n 14 m2. Een tweetal terrassen zorgen ervoor dat je altijd wel een fijne plek kunt vinden met of zonder zon. Een kleine berging en een praktische overkapping voor fietsen en dergelijken maken het plaatje compleet.


Bijzonderheden

De woning is medio 2019 in de stijl van de jaren dertig stijl gebouwd. Fraaie stijlkenmerken, zoals erkers, overstekken, Franse balkons en sierluiken zijn dan ook toegepast. De gehele begane grond van de woning is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Tevens zijn er reeds een achttal zonnepanelen aanwezig. Het dakvlak is overigens groot genoeg om dit aantal naar eigen inzicht eventueel uit te breiden. Alle binnendeuren zijn uitgevoerd in hardhout, er is een wateronthardingssysteem, er zijn vaste kasten in zowel de living als de slaapkamers en de tuin heeft een doordacht verlichtingssysteem en een beregeningsinstallatie.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.