Culemborg – De Uphof 14

Bouwjaar 1952 Oppervlakte 78 m2
Kamers 3 Perceel 215 m2
Energielabel Onbekend
Brochue

Omschrijving

Voor dit object is een bezichtigingsstop. U kunt ons uiteraard wel een email sturen, zodat wij uw gegevens op een reservelijst kunnen plaatsen.

PRACHTIG GELEGEN, KARAKTERVOLLE TWEEKAPPER MET ZONNIGE TUIN EN EEN STENEN BERGING.

Een stijlvol gemoderniseerd karakterpand met een heerlijke tuin en gelegen op een prachtige locatie. Kort samengevat is dat waar dit unieke aanbod voor staat.

Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde ervaar je veel privacy en ben je omringd door het groen. Het karakter aan de buitenzijde uit zich in de kenmerkende vakverdeling in de ramen, de houten bakgoten en het fraaie metselwerk.

Ook in de woning zelf is het volop genieten. Wat te denken van een stijlvolle keuken voorzien van alle luxe? En niet te vergeten de moderne badkamer met royale inloop- douche. Ook het comfort ligt op een hoog niveau. Zo is er op de begane grond bijvoorbeeld een vloerverwarming aangebracht. Ook is de gehele elektrische installatie vernieuwd en zijn wanden en plafonds glad gestukadoord. Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een tweetal fraaie slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een vaste kast en de grootste slaapkamer (aan de tuinzijde) heeft een doorgang naar de luxe badkamer. Deze is voorzien van een prachtig wastafelmeubel, een toilet (wandcloset) en een royale inloop- douche. De voormalige badkamer is een ideale ruimte voor het gebruik als extra berging. Op de overloop treffen we nog een vaste kast aan met de aansluiting voor de wasmachine. Ideaal!


Tweede verdieping

Via een vlizotrap is de zolderberging te bereiken. Een handige ruimte voor extra berging. Op de zolder is de HR CV combiketel geplaatst. Deze is uit 2013.


Tuin(en) verdieping

De circa 12 meter diepe achtertuin heeft een gunstige zonligging op het zuidoosten (heerlijk ontbijten in de ochtendzon) en biedt veel privacy. Hoog groen en een heerlijk gazon maken deze tuin tot een ideale plek om tot rust te komen. In de achtertuin is een stenen berging met een pannen- dak. Zoals het hoort bij een 2/1 kapwoning kun je langs de woning achterom. Dat is wel zo handig met de fiets!


Bijzonderheden

De woning is op een stijlvolle wijze in 1952 gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van de stijlkenmerken zoals het fraaie metselwerk, de houten bakgoten als overstekken, vakverdeling in de raampartijen, etc.. Maar de tijd heeft in dit huis niet stilgestaan! Vrijwel alles aan het huis is vanaf 2017 grondig aangepakt door de huidige eigenaar. Zo is de oorspronkelijke houten draagvloer op de begane grond vervangen door een comfortabele betonvloer met vloerverwarming, is de keuken bij de woonkamer betrokken en is de gehele elektrische installatie vernieuwd. Wanden, plafonds zijn keurig afgewerkt en ook de vloerafwerking is fraai te noemen. Verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel (2013).

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.