Culemborg – Grondzeilerweg 29

Bouwjaar 1991 Oppervlakte 148 m2
Kamers 6 Perceel 229 m2
Energielabel B

Omschrijving

GESCHAKELDE 2/1 KAP MET DAKKAPELLEN, OPRIT, BERGING, OVERKAPPING EN EEN PRACHTIGE TUIN.

Wat valt er allemaal te ontdekken in dit modern afgewerkte en goed onderhouden woonhuis? Allereerst de uitstraling en bouwstijl. De woning heeft een ruime en speelse bouwstijl en er is destijds gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Vervolgens valt direct de ruimte in huis op. De extra breedte biedt naast een royale woonkamer ook veel ruimte op de eerste verdieping. De afwerking ligt op een hoog niveau. Zo treffen we onder andere zonnepanelen, een alarminstallatie, airconditioning op de verdiepingen en een prachtige badkamer en keuken aan.

Ook de tuin is meer dan vermeldenswaardig. Een heerlijke plek met een ruime overkapping.

Tot slot nog een woord over de ligging van dit ideale gezinshuis met 4 slaapkamers. De ligging is rustig en in deze ruim opgezette woonwijk vind je vrijwel alle voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot een drietal ruime slaapkamers (met airconditioning) die allen zo’n 13 m2 groot zijn. Een van de slaapkamers heeft tevens een zolderberging die bereikbaar is via een vlizotrap. De badkamer is modern (2019) en compleet te noemen door de aanwezigheid van een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2e toilet.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime voorzolder (met witgoedaansluiting en opstelling CV combiketel) treffen we veel bergruimte achter de knieschotten. Datzelfde kan worden gezegd omtrent de ruime zolderkamer. Overigens heeft deze slaapkamer een dakraam, een zijraam en airconditioning tot zijn beschikking.


Tuin(en) verdieping

De tuin is doordacht aangelegd. Een gazon en een plantenborder bieden het nodige groen en de stoere antracietkleurige tegels maken het plaatje compleet. De kers op de taart is wellicht de overkapping. Een ideale plek om het seizoen voor het buitenleven te verlengen! Uiteraard ontbreekt de praktische berging niet.


Bijzonderheden

De woning is in 1991 op een deugdelijke wijze gebouwd. Er is een algehele isolatie toegepast en de ramen, kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in hardhout. Naast een goede basis qua bouw is het huis door de huidige eigenaren ook netjes onderhouden. Op het dakvlak aan de voorzijde zijn in 2015 een twaalftal zonnepanelen aangebracht. De woning heeft dan ook een keurig groen B label. Op de verdiepingen is in 2021 in alle slaapkamers een comfortabele airconditioning geplaatst. De garagedeur is vervangen door een hardhouten pui met raampartij en daardoor is de praktische werkkamer een feit geworden. Verwarming en warm water geschiedt via een CV combiketel (2004).

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.