Culemborg – Jacobsvicarie 27

Bouwjaar 2016 Oppervlakte 84 m2
Kamers 4 Perceel Onbekend
Energielabel A

Omschrijving

Modern en sfeervol appartement met 3 slaapkamers, zonnig balkon en eigen berging.

Een modern en comfortabel appartement met veel privacy en lage stookkosten. Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.

Het appartement maakt deel uit van een in 2016 gebouwd complex, bestaande uit 26 appartementen. Kenmerkend voor de bouw is het hoge isolatieniveau, zowel energetisch als akoestisch.

De ligging op de derde etage zorgt voor veel privacy en uiteraard een panoramisch uitzicht.
Parkeren kan gewoon voor de deur en voor de fietsen en dergelijken is een prima berging aanwezig.
Uitvalswegen, het NS station en het gezellige oude centrum zijn op korte afstand gelegen.

Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?


Overige verdieping

3e verdieping: Entree naar de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Via de hal zijn het toilet met fonteintje, de badkamer met wastafel en ruime douchegelegenheid en de eerste twee slaapkamers te bereiken. Met respectievelijk 11 en 9 m2 kunnen we ze als ruime slaapkamers kwalificeren. De laatste slaapkamer is bereikbaar via de woonkeuken. Deze is thans in gebruik als werkkamer en meet circa 7 m2. De woonkeuken is sfeervol en praktisch. Er is ruim plaats voor een flinke eettafel en de keuken staat in de lengte opgesteld. We treffen er een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een combi-oven aan. Naast de keuken is de inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine. Ook zijn hier de mechanische ventilatie unit en de HR CV combiketel opgesteld. Net als de woonkeuken is de zithoek sfeervol te noemen. Er is een panoramisch uitzicht en veel lichtinval. Een elektrisch bedienbare screen zorgt voor het temperen van het felle zonlicht in de zomer.


Balkon verdieping

Een praktische schuifpui biedt toe- gang tot het zonnige balkon. Deze is op het zuidwesten gesitueerd en meet circa 6 m2.


Bijzonderheden

Het appartement is in 2016 op een stijlvolle wijze gebouwd. De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 26 leden en wordt professioneel beheerd. Het complex is goed onderhouden en datzelfde kan worden gesteld omtrent het appartement zelf. Het geheel is zeer goed geïsoleerd en er hoort dan ook een keurig ‘groen’ energielabel A bij dit appartement. De verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2016. Geen radiatoren, maar een comfortabele vloerverwarming in het gehele appartement. Het maandelijkse voorschot voor gas en elektra bedraagt slechts € 90,--. De maandelijkse servicekosten bedragen € 159 euro,--.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.