Culemborg – Johanna Naberstraat 56

Bouwjaar 1997 Oppervlakte 114 m2
Kamers 5 Perceel 140 m2
Energielabel B

Omschrijving

Modern uitgebouwd woonhuis met eigen oprit, balkon, zonnige tuin en houten berging.

Wat kenmerkt dit fraai afgewerkte woonhuis?
Allereerst de ligging. Een ideale ligging in een kindvriendelijke woonwijk met alle voorzieningen in de directe omgeving.
Vervolgens de ruimte in de woning. De woonkamer is met zijn aanbouw echt royaal te noemen. Samen met de keuken praten we over een oppervlak van maar liefst 46 m2! Dat kom je niet vaak tegen in dit segment.

Tot slot is nog vermeldenswaardig dat er een eigen oprit is, 4 slaapkamers en een zonnige (ligging Zuid-Oost) achtertuin. Uiteraard is de achtertuin via dubbele deuren in de woonkamer bereikbaar.

Had ik al gezegd dat de badkamer prachtig is gemoderniseerd?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal fraaie slaapkamers van respectievelijk 13, 9 en 7 m2. Ruime kamers dus, met aan de achterzijde nieuwe Velux dakramen. De badkamer is medio 2018 compleet vernieuwd en uitgevoerd met een wastafelmeubel, ligbad met douche en een 2e toilet. Het geheel oogt werkelijk prachtig. Op deze etage is trouwens ook nog een praktische trapkast aanwezig.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de grote zolder bereikbaar. De overloop hier biedt toegang tot de ruimte waarin de HR CV combiketel staat opgesteld. De zolderkamer is de kers op de taart. Een prachtige kamer met veel bergruimte in de keurig afgewerkte knieschotten. Leuk detail hier is de deur naar het balkon.


Tuin(en) verdieping

Aan de voorzijde is een oprit. Ideaal om altijd je auto voor de deur kwijt te kunnen. De achtertuin meet circa 35 m2 en ligt gunstig op de zon. Op het Zuid-Oosten om precies te zijn. De tuin is vriendelijk voor het onderhoud aangelegd met mooie grote tegels. De houten berging zorgt voor de nodige bergruimte en via de achterom kun je makkelijk met de fiets op pad.


Bijzonderheden

De woning is in 1997 gebouwd en heeft een dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing. Het energielabel is dan ook uitgekomen op een keurig “B” niveau. De bouw is speels te noemen door de toepassing van de fraaie (red cedar) geveldelen. Deze geveldelen zijn onderhoudsarm en hoeven niet te worden geschilderd. Ze vergrijzen op een natuurlijke wijze en geven de woning een fraaie uitstraling. Er is een mechanische ventilatie in de keuken, het toilet en de badkamer aanwezig. De verwarming en de warm watervoorziening geschiedt via een HR CV combiketel uit december 2017. De 7 dakramen die het huis rijk is zijn in 2021 allemaal vervangen. Het geheel is door de huidige eigenaar netjes onderhouden en de aanbouw zorgt voor een zee van ruimte op de begane grond.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.