Culemborg – Ravelijnstraat 39

Bouwjaar 1965 Oppervlakte 66 m2
Kamers 4 Perceel Onbekend
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Keurig afgewerkt 4-kamer appartement met zonnig balkon en eigen berging.

Een prachtig gelegen appartement met maar liefst 3 slaapkamers, een heerlijk en een zonnig balkon op het Zuid-Westen. Een woonkamer, die net als het balkon prachtig uitkijkt over het groen, met genoeg ruimte voor een lekkere zithoek en een ruime eettafel.
Dat zijn de hoofdingrediënten voor dit prachtige aanbod.
Tel hier nog een keurige keuken en een badkamer met een ruime douchegelegenheid bij op en het plaatje is compleet.

Had ik al vermeld dat er ook een eigen berging bij dit appartement hoort?
Een ideaal appartement voor starters op de woningmarkt!


Tweede verdieping

Via het trappenhuis bereiken we de 2e verdieping, waar de toegang van dit appartement zich bevindt. We komen binnen in de hal, die een centrale plek inneemt. Vanuit de hal zijn namelijk alle vertrekken te bereiken, op de badkamer na. In de hal treffen we overigens de meterkast aan. We starten in de woonkamer. Deze is ruim genoeg, zoals gezegd voor het plaatsen van een lekkere zithoek en een prima eettafel. Aansluitend aan de woonkamer is de doorgang naar de grootste slaapkamer. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken. Deze is uitgevoerd in lichte tinten en voorzien van een wastafelmeubel en een brede douchegelegenheid. De twee andere slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De grootste van deze twee biedt toegang tot het balkon. Het balkon meet zo’n 6 m2 en is gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Het Zuid-Oosten in dit geval. Je ervaart veel privacy, daar de achterliggende bebouwing ver weg is en je uitkijkt over een diepe groenstrook met veel hoog groen. De keuken is, op een vaatwasser na, helemaal compleet en netjes. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine te vinden. Het toilet is via de hal te bereiken.


Bijzonderheden

Voor het complex zijn veel parkeervakken en je kunt er gewoon gratis parkeren. Op de begane grond treffen we de bergingen aan, waarvan 1 ook bij dit appartement toebehoort. Praktisch en ideaal! Het complex is in 1965 oorspronkelijk gebouwd. De Vereniging van Eigenaren bestaat uit een veertigtal appartementen en wordt professioneel beheert. Het complex is goed onderhouden en datzelfde kan worden gesteld omtrent het appartement zelf. Het geheel is goed geïsoleerd en er hoort dan ook een keurig ‘groen’ energielabel B bij dit appartement. De verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel uit oktober 2021. Het maandelijkse voorschot voor gas en elektra bedraagt € 120,- De maandelijkse servicekosten bedragen € 141,51. Hierin is tevens de opstalverzekering in opgenomen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.