Gellicum – Hoogeindseweg 9

Omschrijving

STIJLVOL GEMODERNISEERD WOONHUIS MET ERKERS, DAKKAPELLEN, EXTERNE KANTOORRUIMTE, STALLEN EN BERGINGEN.

Een stijlvol gemoderniseerde woning met veel leefruimte (woonkamer en keuken circa 83 m2), een viertal slaapkamers, een externe kantoorruimte naast het huis, veel bergingen en een prachtig vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.

Het pand is oorspronkelijk rond 1970 gebouwd, maar de tijd heeft hier beslist niet stilgestaan. De huidige eigenaren hebben het geheel op stijlvolle en kundige wijze laten uitbouwen en moderniseren tot een woning die helemaal van nu is. Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en het pand ademt een rustgevende landelijke sfeer uit.
Zoals gezegd, is er genoeg bergruimte en de stalruimte is desgewenst relatief eenvoudig te verbouwen tot veranda.

Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 16, 11 en 9 m2, allen met dakkapel. Net als in de rest van het huis, heeft ook de badkamer een hoogwaardige afwerking. Een dubbele wastafel, een 2e toilet, een ligbad en een heerlijke inloopdouche, zorgen ervoor dat er hier niets meer te wensen overblijft.


Tuin(en) verdieping

Naast een heerlijk huis is hetzelfde te zeggen omtrent de tuin. Landelijk vormgegeven en in vrijwel ieder seizoen een lust voor het oog. Hoog en laag groen wisselen elkaar goed doordacht af. De achtertuin heeft een ideale zonligging op het westen. Qua bergruimte voor fietsen, tuingereedschap en dergelijke komen we hier niets te kort. De stalruimte is desgewenst relatief eenvoudig als veranda om te bouwen. Een eerste aanzet is hiervoor is al gemaakt.


Bijzonderheden

De woning is rond 1970 gebouwd. Een bouwperiode waarin er deugdelijk gebouwd werd. De huidige eigenaren hebben de woning flink verbouwd en gemoderniseerd. Aan de achterzijde is een flinke aanbouw gerealiseerd met veel glas en dubbele tuindeuren. Aan de voorzijde zijn een tweetal erkers en dakkapellen geplaatst. Op de 1e verdieping is aan de achterzijde een bijna woningbrede dakkapel geplaatst. De vakverdeling in de ramen en de sierlijke houten boeidelen versterken de rustieke landelijke uitstraling van het pand. De woning is grotendeels voorzien van geïsoleerde spouwmuren, volledig isolerende beglazing en een dakisolatie. Zowel het onderhouds- als het afwerkingsniveau is keurig op orde. Verwarming en warm water via HR CV combiketel.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.