Gellicum – Laageindseweg 15

Omschrijving

Magnifiek gelegen landhuis met ruim kantoor/bijgebouw, zwembad, diverse opstallen en royaal perceel.

Magnifiek landelijk wonen met eindeloos veel mogelijkheden! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat. Het object leent zich uitstekend als woonhuis met kantoor, maar er zijn vele andere mogelijkheden toepasbaar.

Gelet op het grote perceel behoort een manege met buitenbak tot de mogelijkheden of bijvoorbeeld het kantoor gebruiken als mantelzorgwoning / kangeroewoning. De laatste optie is vrij eenvoudig daar het kantoor reeds een eigen verwarming, badkamer en keuken tot zijn beschikking heeft.

Het object heeft een energielabel E.

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een tweetal slaapkamers die beiden 13 m2 groot zijn. De dakkapel ter plaatse van de 2e badkamer biedt een prachtig vergezicht over het uitgestrekte perceel. Er is een ligbad met douche, een dubbele wastafel en een toilet.


Tweede verdieping

Een praktische bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.


Overige verdieping

Kantoor/bijgebouw: Het kantoor/bijgebouw is medio 2008 gebouwd. Op een deugdelijke en stijlvolle wijze. De opstal heeft zijn eigen voorzieningen, zoals een HR CV combiketel voor de verwarming en het warme water, een badkamer en een keukenblok. Welk gebruik u ook zoekt, dit multifunctioneel te gebruiken gebouw past bij uw wensen! Begane grond: Aan de kopgevel toegang tot het eerste fraaie vertrek met een vlizotrap naar de verdieping. Via dubbele deuren aan de zijgevel toegang tot de achtergelegen ruimte. Een royaal vertrek met tegen de achtergevel een keukenblok, voorzien van onder andere een inductie kookplaat en een afzuigkap. Naast de keuken is de badkamer gesitueerd. Deze is met een toilet, een douchecabine en een wastafelmeubel prima op orde. 1e verdieping: De overloop biedt de toegang tot een tweetal prachtige vertrekken, beiden met dakramen en vaste kasten. Oh ja, had ik de bedstee al vermeld?


Tuin(en) verdieping

Het perceel is opgedeeld in twee delen. Het voorste deel bestaat uit een landelijk aangelegde tuin rondom de woning met hagen, bomen en diverse terrassen. Heerlijke plekken waar je prachtig uitkijkt over de tuin en de naastgelegen velden. Rondom het verwarmde zwembad is royaal plaats om te genieten van de zon. Aangrenzend is een bijgebouw dat bestaat uit een overkapping voor een loungeset, een berging en een extra overkapping voor bijvoorbeeld de zitmaaier. Achterin het eerste deel van de tuin staat een robuuste carport met ruime parkeerplaatsen voor 4 auto’s. Het achterste deel van de tuin is weelderig begroeid en heeft een gemaaid pad dat uitkomt bij het B&B huisje. Op de houten vlonder hier is het volop genieten van de rust en de prachtige natuur. Het beleven van de rust en de flora en fauna brengen je weer helemaal tot jezelf. Wat een plek!


Bijzonderheden

De woning is eind jaren 60 gebouwd op een van de mooiste plekken die Gellicum rijk is. Een unieke plek ook, want het royale perceel grenst aan uitgestrekte velden en akkers. Geheel in stijl met het landelijke karakter is de woning aan twee zijden fors uitgebouwd. De ramen hebben een kenmerkende vakverdeling en dat geldt tevens voor het vrijstaande kantoor/bijgebouw. Verwarming en warm geschiedt middels een HR CV combiketel en het huis is gebouwd met spouwmuren en een betonvloer op de begane grond. Het schilderwerk van zowel de woning als het kantoor/bijgebouw is keurig op orde en datzelfde kan worden gesteld omtrent het onderhoud van de tuin. Het geheel is prima als luxueus woonhuis te gebruiken, maar zoals gezegd biedt het royale perceelsoppvlak, gecombineerd met de reeds aanwezige opstallen een keur aan gebruiksmogelijkheden. Kantoor aan huis, B&B, manege met buitenbak, mantelzorg-/ kangeroewoning, hobbydieren of wellicht een fietscamping. Voor de laatste optie is reeds een principe akkoord aanwezig.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.