Haaften – Miekeskamp 17

Bouwjaar 1973 Oppervlakte 110 m2
Kamers 5 Perceel 140 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

FRAAI GEMODERNISEERD WOONHUIS MET 4 SLAAPKAMERS, CARPORT EN EEN PRACHTIGE TUIN.

We hebben het over een recent gemoderniseerde woning met een carport en een oprit voor de deur waar je 2 auto’s kwijt kunt. Dat kom je in dit segment maar weinig tegen! Voorts hebben we het over een vrijwel nieuwe luxe keuken. Ook de badkamer en het toilet zijn recent nog geheel vernieuwd. Tel hier nog 4 slaapkamers, ruim voldoende bergruimte en een fraai aangelegde tuin bij op en het plaatje is compleet. Ook wat betreft en ligging is het hier dik in orde. De woning is gelegen in een ruim opgezette en rustige woonwijk met de voorzieningen om de hoek.
Een ideale aanbod voor de starters of doorstarters die op zoek zijn naar ruimte en een mooi huis!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 12, 12 en 6 m2, waarvan 1 met een praktische vaste kast. Ook aan de badkamer is zorg besteed. We treffen er een breed meubel met wastafel, een ruime inloopdouche met regendouche en handdouche en een toilet aan. Indien gewenst kan er ook een wasmachine worden geplaatst. De aansluiting is reeds aanwezig. Uiteraard kan deze plek ook worden besteed aan een badkamermeubel voor handdoeken etc..


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. De zolder is verdeeld in een wasruimte met de aansluitingen voor het witgoed. Hier staat ook de HR CV combiketel uit 2017 opgesteld. Tot slot nog de 4e slaapkamer. Deze meet maar liefst 14 m2 en het ruimtelijke gevoel wordt nog versterkt door het zicht in de hoge nok. Er is veel bergruimte achter de knieschot- ten aanwezig hier.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin heeft een prima formaat en is keurig aangelegd. Er zijn recentelijk nieuwe schuttingen geplaatst en ook de rest van de tuinaanleg is recent gebeurd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Prachtig! De stenen berging is aan de tuinzijde bekleed met houten delen. De bestrating is aan weerszijden begrenst door plantenborders. Uiteraard is er ook een achterom aanwezig.


Bijzonderheden

De woning is rond 1973 gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van betonnen vloeren en gemetselde spouwmuren. Maar de tijd heeft hier niet stilgestaan. In tegendeel! Er is recentelijk behoorlijk geïnvesteerd en daarmee gemoderniseerd. Zoals gezegd zijn recentelijk onder andere de keuken, het toilet, de badkamer en de tuinaanleg onder handen genomen. Het geheel maakt zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een zeer verzorgde indruk. De verwarming geschiedt via een HR CV combiketel (2017). Ook het isolatieniveau is keurig op orde. Deze woning heeft dan ook een keurig groen energielabel C.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.