Kedichem – Lingedijk 115

Omschrijving

Voor dit object is een bezichtigingsstop. U kunt ons uiteraard wel een email sturen, zodat wij uw gegevens op een reservelijst kunnen plaatsen.

KARAKTERVOLLE WOONBOERDERIJ MET EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU, PARKACHTIGE TUIN EN BIJGEBOUWEN.

Levensgenieters opgelet! Permanent op vakantie in Nederland, bestaat dat? Ja, deze stoere, romantische boerderij is een goed verborgen geheim.
In de zomer pruimen plukken en een frisse duik in de Linge. Hier adem je het buitenleven met volle teugen in en woon je toch maar 30 minuten rijden van Utrecht, Den Bosch of Rotterdam.

Naast het royale woonoppervlak (244 m2) is het eigen karakter en de sfeer meer dan vermeldenswaardig. Het geheel is in de afgelopen jaren goed onderhouden en tot in de puntjes in stijl afgewerkt. Zowel in de woonkamer, de woonkeuken als in het tuinhuis is een houtkachel / open haard te vinden. Uiteraard is er als hoofdverwarming een CV installatie en in de woonkeuken en badkamer tevens een vloerverwarming.

De tuin heeft een parkachtige uitstraling. Fraaie plantenborders, keurige hagen, waterpartijen en hoog groen zorgen voor intieme sfeer. Voor de liefhebbers is er zelfs een jeu de boules baan aanwezig! Er zijn diverse terrassen, maar het tuinhuis is met zijn open haard wellicht de meest fijne plek om van de tuin te genieten.
Achterin het perceel is een multifunctioneel bijgebouw (51 m2) en is er parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kortom: een prachtig aanbod voor de fijnproevers onder ons!

Eerste verdieping

Een vaste trap brengt ons naar de 1e verdieping. Eenmaal boven bevinden we ons in een grote ruimte met de nok in het zicht. De ruimte is desgewenst nog verder in te delen om extra slaapkamers te realiseren. Thans is het een prachtige ruimte met werkplekken en een extra zithoek. Via deze ruimte komen we in het voorhuis. Er is een ruime overloop met vaste kasten en een toilet. Tot slot is er nog een tweetal slaapkamers, waarvan de grootste een walk- in-closet heeft. Overigens hebben beide slaapkamers een eigen wastafel tot hun beschikking.


Tuin(en) verdieping

Zoals gezegd voelt de tuin ‘parkachtig’ aan. Hoewel het huidige seizoen daar nu niet aan meewerkt, merk je ook nu de perfectie die het ontwerp van de tuin uitstraalt. Met diverse terrassen, prachtige hagen, borders en waterpartijen is het hier heerlijk onthaasten. De tuin grenst aan de achterzijde aan een sloot. Het uitzicht is eindeloos. Velden en weilanden tot aan de horizon. Naast de woning is een oprit gelegen die met de buren wordt gedeeld. Uiteraard is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Wel zo praktisch. Er staat een tweetal opstallen in de tuin. De eerste is een prachtig gebouwd tuinhuis. Het is gebouwd in de stijl van een veranda en biedt een schitterend zicht over de tuin. De grote open haard zorgt ervoor dat je in alle seizoenen van het buitenleven kunt genieten. De tweede is de houten schuur. Ook hier is een veranda aanwezig. De schuur is opgedeeld in een tweetal ruimtes, zodat het gebruik als atelier of iets dergelijks tot de mogelijkheden behoort. Tot slot is vermeldenswaardig dat er twee houthokken zijn. Wel zo handig met zoveel houtkachels.


Bijzonderheden

De woning is in 1926 gebouwd. Met deze bouwstijl als uitgangspunt is het geheel op een opmerkelijk hoog niveau geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Er zijn kosten nog moeite gespaard om alles geheel in stijl af te werken. Vrijwel alle stijlkenmerken zijn bewaard gebleven. Uiteraard is er ook aan comfort gewerkt. Een CV installatie, vloerverwarming in de woonkeuken en badkamer, deels gemetselde spouwmuren aan de binnenzijde, vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing en een kapisolatie. De mogelijkheden om de ruimte op de 1e verdieping eventueel naar eigen inzicht in te delen zijn legio. Er kunnen met gemak nog een aantal extra slaapkamers en een 2e badkamer worden gerealiseerd.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.