Leerdam – Akkerwindelaan 21

Bouwjaar 1977 Oppervlakte 99 m2
Kamers 4 Perceel 303 m2
Energielabel C

Omschrijving

Prachtig gelegen hoekwoning met royale tuin, balkon, berging en eigen oprit.

Dit is een wel heel bijzonder fraai aanbod! Deze rustige gelegen hoekwoning heeft een achtertuin van bijna 17 meter diep, grenzend aan een brede watergang. Een ideaal aanbod voor de liefhebbers van groen, rust en privacy.

Maar er is nog veel meer. Wat te denken van een keurig groen energielabel C, dat nog kan worden verbeterd door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen op het gunstig gelegen dakvlak. Verder is er een oprit die plaats biedt aan twee auto’s, een balkon over de gehele breedte van de woning met een panoramisch uitzicht en een stenen berging. Er zijn drie slaapkamers en een bergzolder met een flink vloeroppervlak.

Tot slot is nog vermeldenswaardig dat de woonkamer veel lichtinval heeft en uitkijkt over de achtertuin.

Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 13, 13 en 6 m2, waarvan een met toegang tot het balkon van circa 6 m2, gesitueerd over de volle breedte van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafelmeubel. Op de overloop treffen we een vaste kast met daarin de aansluitingen voor het witgoed en een vaste kast als berging aan. Tevens bevindt zich het luik naar de vlizotrap op de overloop.


Tweede verdieping

Zoals gezegd is de zolderverdieping bereikbaar via een vlizotrap. De nokhoogte van deze bergzolder bedraagt circa 1.70 m en de CV ketel staat hier opgesteld.


Tuin(en) verdieping

De tuin is prachtig gelegen en kijkt uit over het water en over het vele groen. Maximale privacy en rust zijn hier de sleutelwoorden. De tuin is verzorgd aangelegd en er zijn meerdere terrassen. Met een zonligging op het Zuid-Westen is er altijd veel een plekje in de zon te vinden. Tot slot is er nog een stenen berging en een kleine berging aan de zijkant van de woning.


Bijzonderheden

De woning is rond 1977 gebouwd in een ruim opgezette en groene woonwijk. Het pand heeft een keurig groen energielabel C. Dit label is mede ontstaan door de kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen en kozijnen met HR ++ beglazing. Deze zijn medio 2010 geplaatst en uitgevoerd in een lichte tint met een houtnerfprofiel. Ook de brede schuifpui is van dit type. Zowel de achterpui op de begane grond als de slaapkamers aan de achterzijde op de verdieping zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Overigens is er ook een elektrisch bedienbaar zonnescherm tegen de achtergevel aangebracht. Op de begane grond ligt een houten vloer. Het geheel is keurig verzorgd, maar op punten verdient het wat aandacht.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.