Leerdam – Copierlaan 118

Bouwjaar 1995 Oppervlakte 120 m2
Kamers 4 Perceel 200 m2
Energielabel B

Omschrijving

Moderne hoekwoning met garage, carport, dakkapel, dakterras en zonnige tuin.
Een fraai vormgegeven jaren negentig woning met een hoog afwerkingsniveau en gelegen op een prachtige locatie aan het ‘Muizen- veld’.
Het huis heeft een keurig groen energielabel B en biedt veel mogelijkheden door de aanwezigheid van de garage en de carport. Ook voor een gezin is het een mooi aanbod. Er zijn 3 slaapkamers en het is relatief eenvoudig om er vier van te maken. Het dakterras biedt een zonnig panorama over het groen en de wijk. Tel hier nog een vrijwel nieuwe badkamer, toilet en een comfortabele vloerverwarming op de begane grond bij op en het plaatje is compleet. Veel meer kan je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een tweetal ruime slaapkamers van respectievelijk 19 en 12 m2, waarvan de grootste een prachtige inloopkast tot zijn beschikking heeft. Indien gewenst kan de grootste slaapkamer worden gesplitst. De badkamer is, net als het toilet, vernieuwd en prachtig afgewerkt. We treffen er een wastafelmeubel met twee kranen, een 2e toilet en een ruime inloopdouche aan.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime zolder treffen we veel bergruimte achter de knieschotten. Er is een separate ruimte met daarin de opstelling van het witgoed. De dakkapel zorgt voor veel ruimte op de etage en het dakterras meet maar liefst circa 22 m2. Uiteraard is realiseren van een extra slaapkamer op deze ruime zolder geen enkel probleem.


Tuin(en) verdieping

De tuin is rondom keurig verzorgd en netjes bestraat. Aan de voorzijde staan twee leibomen en in de achtertuin is een vijver en een plantenborder. De garage heeft een deur vanuit de achtertuin en uiteraard een garagedeur naar de openbare weg toe. Tot slot is er nog een carport, zodat je altijd droog en op eigen terrein kunt parkeren. Ideaal!


Bijzonderheden

De woning is rond 1995 gebouwd in een ruim opgezette en groene woonwijk. De architectuur is met de hoge raampartij en het dakterras speels en fraai te noemen. Beslist geen dertien in een dozijn. De woning heeft een hoog afwerkingsniveau. Zo zijn er onder andere aan de achterzijde en de zijkant elektrisch bedienbare rolluiken en screens geplaatst. De begane grond heeft een vloerverwarming en de HR CV ketel is vernieuwd in 2022. Ook is de trap geheel gerenoveerd en prachtig afgewerkt. Zowel de vorige eigenaar als de huidige eigenaar hebben het huis keurig onderhouden en zorgvuldig bewoond. De woning heeft een algehele isolatie en daarmee een keurig energielabel B. Het dakvlak biedt overigens mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.