Leerdam – Frans L. Blomlaan 23

Bouwjaar 1977 Oppervlakte 126 m2
Kamers 5 Perceel 233 m2
Energielabel Onbekend
Brochue

Omschrijving

ROYALE 2/1 KAPWONING MET OPRIT, GARAGE EN EEN HEERLIJKE TUIN OP HET ZUIDEN.

Een 2/1 kap woning met uitstraling en veel leefruimte! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en hier bevindt zich de keuken.

Kenmerkend voor deze bouwstijl is verder de ruime entree/ hal en de doordachte indeling, waar- door de ruimte keurig over de verschillende vertrekken wordt verdeeld. Het huis is deugdelijk gebouwd en met het zetten van de puntjes op de i kan het pand worden omgeturnd tot een heerlijk modern woonhuis.
Niet alleen het huis is vermeldenswaardig. Ook de locatie is fraai te noemen. Zowel voor als achter geniet je van veel vrijheid en een optimale privacy.

De woonwijk is ideaal voor kinderen, want er is veel groen en speeltuintjes, scholen en winkels zijn op loopafstand te bereiken. Kortom: kom kijken en overtuig jezelf!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal fijne slaapkamers van respectie velijk 16, 10 en 8 m2, waarvan 1 met een wastafel. De badkamer is uitgerust met een 2e toilet, een wastafel en een inloopdouche.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime voorzolder treffen we veel bergruimte, de aansluiting voor het witgoed en de HR CV combiketel aan. Een grote 4e slaapkamer maakt het plaatje op deze zolder compleet. Met een oppervlak van circa 11 m2 (gemeten vanaf 1.50 m hoog) met recht groot te noemen. Er is een dakraam en aan beide zijden is er volop bergruimte achter de knieschotten te vinden.


Tuin(en) verdieping

De oprit biedt plaats aan tenminste 1 auto. De achtertuin ligt prachtig op het zuiden en heeft geen inkijk. Zon en privacy zijn dus gewaarborgd. De garage biedt de nodige bergruimte en veel mogelijkheden voor de hob- byisten onder ons. Kortom: genoeg bergruimte en een zonnige tuin!


Bijzonderheden

De woning is rond 1977 gebouwd. Een bouwperiode waarin er doorgaans nog op ruime kavels werd gebouwd. De indeling is praktisch met verre van saai. Vanaf de bouw is de aanbouw waar zich de keuken bevindt. Hierdoor blijft het grootste deel van het oppervlak in de hoofdbouw behouden aan de woonkamer. En dat is wel zo prettig. Het woonoppervlak van de woning bedraagt overigens 126 m2. Het dakvlak aan de achterzijde is met zijn zuidligging ideaal voor het plaatsen van zonnenpanelen. Uiteraard is een eigen oprit ook praktisch voor het opladen van een elektrische auto. Het huis heeft een deugdelijke bouw, maar verdient aandacht als het gaat om het interieur en het exterieur. Een ideaal object om helemaal naar je eigen hand te kunnen zetten.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.