Leerdam – Frederik Hendrikstraat 1

Bouwjaar 2013 Oppervlakte 120 m2
Kamers 5 Perceel 242 m2
Energielabel A

Omschrijving

Prachtig gelegen moderne hoekwoning met royale tuin, schuur en achterom.

Een stijlvolle en moderne hoekwoning, gelegen op een prachtige locatie in de gewilde woonwijk Leerdam-Oost! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat. Naast de vele voordelen van een relatief jong huis kan worden gesteld dat het royale perceel een enorm pluspunt voor dit aanbod is. Het oppervlak van de tuin bedraagt zo’n 145 m2 en dat biedt tevens de mogelijkheid om desgewenst een aanbouw te realiseren. Niet dat de woning thans als te klein zou worden ervaren overigens, want het woonoppervlak bedraagt 120 m2.
Er zijn 4 ruime slaapkamers, op de begane grond liggen stoere Frans eiken vloerdelen, de badkamer is uitgerust met een inloopdouche en de nokhoogte van
de zolderkamer bedraagt meer dan 3 meter. Wat kun je als koper in dit segment nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal flinke slaapkamers van respectievelijk 17, 11 en 9 m2, waarvan 1 met een praktische vaste kast. De badkamer is netjes in lichte tinten afgewerkt en er is een inloopdouche, een wastafel een 2e toilet te vinden.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime voorzolder treffen we veel bergruimte achter de knieschotten. Via de voorzolder is de 4e slaapkamer te bereiken. Met een nokhoogte van meer dan 3 meter, een raam en een vaste kast is dit een prachtige slaapkamer te noemen. Tot slot is er nog een wasruimte met de opstelling van de HR CV combiketel en de mechanische ventilatie te vinden. Een fraaie en praktisch ingedeelde zolder dus!


Tuin(en) verdieping

De tuin is heerlijk ruim. Zo’n 145 m2 in totaal. Met een keurige bestrating voor het terras, een gazon en een moestuin is er meer dan genoeg om van te genieten. Qua zonligging hebben we ook niets te klagen hier. De zijtuin is gelegen op het Westen, dus de avondzon is hier gegarandeerd. Uiteraard is er tijdens de warme dagen ook een fijne schaduwplek te vinden. Tot slot is er nog een berging. Deze meet zo’n 5 m2 en heeft een solide betonvloer.


Bijzonderheden

De woning is in 2013 gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van een zware algehele isolatie. Dat resulteert in veel wooncomfort en een relatief lage energierekening. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton, de spouwmuren zijn gemetseld in een fraaie baksteen en de gevels zijn voorzien van mooie raampartijen. Een solide en fraaie bouwstijl dus. Het dakvlak aan de voorzijde biedt overigens veel plaats voor het aanbrengen van zonnepanelen desgewenst. De ramen, kozijnen en buitendeuren zijn uitgevoerd in hardhout en de verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.