Leerdam – Jasmijnstraat 31

Bouwjaar 1986 Oppervlakte 99 m2
Kamers 5 Perceel 125 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Stijlvol gemoderniseerde woning met stenen berging, zonnige tuin en prachtige overkapping.

Een plaatje van een woning! Dit kunnen we met recht stellen voor dit woonhuis met een prachtige keuken, een modern en stijlvol afgewerkte badkamer en toilet. Tel hier nog een stoere antracietkleurige vloer met comfortabele vloerverwarming bij op en het plaatje is compleet.

Ook buiten de woning is het geheel als door een ringetje te halen. De tuin is fraai en keurig verzorgd aangelegd en de kers op de taart is toch wel de robuuste overkapping! Met een zonligging op het Zuid-Oosten is het hier goed toeven.

We tellen drie slaapkamers en op de ruime zolder is tevens de mogelijkheid om een extra slaapkamers te realiseren.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn een drietal slaapkamers van respectievelijk 13 m2, 9 m2 en 7 m2 bereikbaar. Prima kamers dus. In de badkamer is gekozen voor een kleurenpalet van grijstinten met zwarte accenten. Een moderne en frisse combinatie dus. Er is een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en een vrijhangend toilet. Had ik al gezegd dat de badkamer is voorzien van een vloerverwarming? Net als op de begane grond zijn ook op deze etage alle wanden en plafonds netjes glad gestukadoord.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de royale zolderverdieping bereikbaar. Het is een flinke die, naar wens, eventueel kan worden ingedeeld met een voorzolder en een vierde slaapkamer. Het dakraam is al aanwezig. Ook treffen we op de zolder de HR CV combiketel uit 2014 en de aansluiting voor de wasmachine aan.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin heeft een prima diepte van circa 9 meter. De tuin is voorzien van stoere grote tegels die in een halfsteensverband zijn gelegd. Een robuust, maar keurig afgewerkte overkapping is, zoals gezegd, de kers op de taart. Een vast keukenblok biedt plaats voor een BBQ en een koelkast. De zonligging is ideaal te noemen. Met een Zuid-Oost ligging is er vrijwel de gehele dag van de zon hier te genieten. De berging bevindt zich aan de voorzijde en heeft zelfs een vliering. Aan bergruimte dus geen gebrek bij dit aanbod!


Bijzonderheden

De woning is in 1986 gebouwd. Een bouwperiode waarin solide werd gebouwd met gebruikmaking van onder andere geïsoleerde spouwmuren, een kapisolatie en isolerende beglazing. Ten aanzien van de oorspronkelijke bouw is er het een en ander aan gemoderniseerd. Onder andere het stucwerk, de keuken, de badkamer, het toilet, de vloer op de begane grond en de tuin zijn op een fraaie wijze helemaal naar het heden gebracht. Het schilderwerk aan de buitenzijde is nog in 2022 uitgevoerd en in 2018 is de meterkast vernieuwd. Voor de verwarming en het warme water zorgt een HR CV combiketel. Op de 1e etage is een mooie laminaatvloer gelegd en vrijwel alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.