Leerdam – Julianastraat 35

Bouwjaar 1909 Oppervlakte 102 m2
Kamers 4 Perceel 178 m2
Energielabel F

Omschrijving

Karaktervolle uitgebouwde hoekwoning met diepe oprit, carport, garage en ommuurde tuin.

Karakter, ruimte en mogelijkheden zijn de kernwoorden die bij dit fraaie hoekhuis naadloos aansluiten. Het pand is gebouwd in 1909 en daar leent het object dan ook zijn stijlvolle karakter aan. Hoge plafonds met prachtig balkenwerk, klassieke vakverdeling in de hoge raampartijen, fraai metselwerk met gemetselde lateien etc..

De ruimte is zowel in de woning als buiten de woning royaal te noemen. Veel leefruimte op de begane grond, mede door de aanbouw en ook op de verdieping aan ruimte geen gebrek.

Naast de woning ligt de oprit die plaats biedt aan tenminste twee auto’s. Aansluitend treffen we de carport van ruim 7 meter diep en de praktische garage aan.

Een uniek pand, zeker binnen dit prijssegment kunnen we wel stellen!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 11, 8 en 5 m2. De badkamer heeft een prima oppervlak van 6 m2. Er is een ligbad, douchecabine, een wastafel en een 2e toilet aanwezig.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze zolderruimte heeft een prima stahoogte van circa 2.30 m in de nok en biedt veel bergruimte. De CV ketel treffen we op deze zolderverdieping aan.


Tuin(en) verdieping

De tuin is op een zeer deugdelijke wijze geheel ommuurd omstreeks 2008. Het geheel is netjes bestraat met klinkertjes en hier en daar een plantenborder voor het nodige groen. Een leuk en praktisch detail is de overkapping van circa 10 m2. Hier kun je van het vroege voorjaar tot het late najaar nog heerlijk buiten vertoeven. De oprit biedt plaats aan tenminste 2 auto’s en aansluitend treffen we nog een carport van ruim 7 meter diep en een gemetselde garage aan. Meer kun je toch niet wensen in dit segment?


Bijzonderheden

Zoals gezegd is de woning rond 1909 gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van de stijlkenmerken zoals het fraaie metselwerk, de vakverdeling in de ramen en de hoge plafonds (begane grond circa 3.15 hoog) op de begane grond. Het geheel maakt een goed verzorgde indruk, waarbij het uiteraard mogelijk is om de woning te moderniseren indien gewenst. Vrijwel alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing. De verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2022. Deze wordt gehuurd voor E 34,95 per maand, inclusief onderhoud.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.