Leerdam – Kruiswerf 9

Bouwjaar 1972 Oppervlakte 122 m2
Kamers 4 Perceel 372 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

RUIME SEMI-BUNGALOW MET OVERKAPPING, GARAGE EN ROYALE TUIN OP HET ZUIDEN.

Een prachtig alternatief voor een appartement! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat. Deze woning heeft veel te bieden. Wat te denken van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Naast een slaapkamer treffen we tevens een kantoorruimte op de begane grond aan. Ideaal!
Er is een ruime keuken, een bijkeuken en op de verdieping, die via een vaste trap bereikbaar is, treffen we een drietal (slaap)kamers aan. Deze kamers zijn met elkaar verbonden.

Naast veel leefruimte aan de binnenzijde is ook de tuin royaal te noemen. Met een perceelsoppervlak van 372m2 zul je in dit segment weinig meer kunnen wensen. De tuin ligt prachtig op het zonnige zuiden. Een stenen garage zorgt voor veel praktische bergruimte.

Het geheel is netjes onderhouden en op punten zou er wat gemoderniseerd kunnen worden. Kom kijken en overtuig jezelf.

Eerste verdieping

Deze etage is verrassend ruim te noemen. Er is doordacht gekozen voor een indeling met een drietal kamers, die met elkaar in verbinding staan. Er is een prima stahoogte en veel bergruimte achter de knieschotten. Een ideale verdieping voor logees!


Tuin(en) verdieping

Zoals gezegd staat de woning op een royaal perceel. De achtertuin meet zo’n 162 m2 en heeft een ideale zonligging. Op het zuiden dus. De tuin is keurig onderhouden. Er is veel groen in de vorm van hagen, borders en een gazon. Extra lang genieten van het buitenleven hier is gegarandeerd door de veranda tegen de achtergevel. Een fijne plek om in alle rust een kop koffie te drinken of lekker te kunnen eten. Tot slot nog de garage. Deze bevindt zich aan de voorzijde, aan het einde van de oprit. Met zijn circa 17 m2 is dit een ideale plek voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap. Uiteraard behoort het stallen van de auto hier ook tot de mogelijkheden.


Bijzonderheden

De woning is rond 1972 gebouwd. Het huis is sinds 1993 in eigendom van dezelfde familie en het is altijd met zorg onderhouden. Op punten verdient het huis wat aandacht en modernisering, maar over het geheel genomen staat het huis er prima bij. Oorspronkelijk ontbreekt bij dit type woning een vaste trap naar de etage, maar deze is op een logische plek in huis op een deugdelijke wijze aangebracht. Dit maakt dat er nog meer woonoppervlak tot je beschikking is. De etage telt 29 m2 woonoppervlak, gemeten vanaf 1.50 meter hoog. De begane grond meet maar liefst 93 m2 woonoppervlak. Een totaal dus van 122 m2. De verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.