Leerdam – Lingedijk 23

Omschrijving

IDYLLISCH GELEGEN WONING MET GROTE VERANDA, PRACHTIGE TUIN, AANLEGSTEIGER EN DAKTERRAS.

Wat gaat er schuil achter deze friswitte gevel? Een stijlvolle vrijstaande woning met een prachtige tuin, grenzend aan het brede deel van de Linge. Een prachtige veranda, een eigen aanlegsteiger met vergunning voor een motorboot, drie slaapkamers, een dakterras met een panoramisch uitzicht en nog veel meer.

Het geheel is door de huidige eigenaren keurig onderhouden en vrijwel geheel gemoderniseerd. Een unieke kans!

Eerste verdieping

Via een spiltrap is de verdieping bereikbaar. De overloop biedt toegang tot een drietal slaapkamers en de moderne badkamer. De ouderslaapkamer heeft het fraaiste uitzicht van de drie slaapkamers. Een viertal ramen en de dubbele deuren naar het dakterras zorgen voor de ultieme beleving van het water. Het oppervlak bedraagt circa 14 m2 inclusief de vaste (kleding) kast. De twee slaapkamers aan de kant van de dijk zijn respectievelijk 8 en 5 m2. De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, een douchecabine en een 2e toilet. Het dakterras (bereikbaar via de ouderslaapkamer en de voorslaapkamer) meet circa 16 m2 en biedt naast een fantastisch uitzicht ook nog eens vrijwel de gehele dag zon!


Tweede verdieping

Op de overloop is een luik met toegang tot een praktische zolderberging onder de kap.


Tuin(en) verdieping

De tuin is rondom keurig aangelegd en tot in detail onderhouden. Fraaie borders, een gazon en karaktervolle oude bomen geven de tuin allure zonder het uitzicht te belemmeren. Er is keuze uit een aantal terrassen. De aangebouwde veranda is eigenlijk een verlengstuk van de woonkamer. Met een oppervlakte van zo’n 29 m2 is er voldoende ruimte om te genieten aan de bar of in de jacuzzi. Een heater en een houtkachel zorgen ervoor dat je deze ruimte ook tijdens de frissere momenten prima kunt gebruiken. Tot slot is nog vermeldenswaardig dat er voldoende bergruimte in de vorm van een tuinberging en een fietsenstalling aanwezig zijn.


Bijzonderheden

De woning is in 1925 op een deugdelijke wijze gebouwd. De fraaie bouwstijl met het dakterras, de ongelijke kap en de overstekken geven het huis een vriendelijk karakter. De huidige eigenaar heeft het geheel recentelijk een metamorfose laten ondergaan. Het resultaat mag er dan ook zijn! De buitengevel is in een frisse wittint geschilderd en staat in een fraai contrast met het omringende groen van de tuin. De woning is goed bereikbaar vanaf de dijk via een betonnen trap en een hellingsbaan (voor de fiets) met klinkertjes. Op de dijk is een privé parkeergelegenheid met 3 fasen stroomaansluiting t.b.v. elektrisch laden gerealiseerd. Verwarming en warm water via HR CV combiketel en vrijwel overal isolerende beglazing maken het plaatje compleet.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.