Leerdam – Markiezenhof 17

Bouwjaar 1980 Oppervlakte 198 m2
Kamers 5 Perceel 482 m2
Energielabel C

Omschrijving

ROYAAL HERENHUIS MET BREDE OPRIT, DAKTERRAS, BERGINGEN EN PRACHTIGE TUIN AAN HET WATER.
Bieden vanaf € 599.950,–.

Een jaren tachtig woning in optima forma en gelegen op een prachtige locatie! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.
Het pand is keurig onderhouden en met aandacht voor detail afgewerkt. De forse living meet zo’n 74 m2 en het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door het hoge plafond. Het spreekt dan ook voor zich dat de term royaal wonen bij dit object van toepassing is.

Er is een slaapkamer en bad- kamer op de begane grond en op de verdieping bevinden zich nog een drietal slaapkamers en een 2e badkamer.
De ligging is prachtig. De woning is gelegen in een ruim opgezet villawijkje en de achtertuin grenst aan een brede watergang.
Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein en de tuin biedt een optimale privacy. ‘Soms komt er een kans voorbij’.

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers, waarvan een met toegang tot het dakterras en twee met een entresol. De badkamer is compleet te noemen door de aanwezigheid van een ligbad, douchecabine, een wastafelmeubel en een toilet.


Tweede verdieping

Via een van de slaapkamers is de bergzolder te bereiken. Hier is tevens de HR CV combiketel gesitueerd.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin heeft een prachtige ligging aan een brede watergang. Het geheel is prachtig aangelegd en er is veel privacy. Naast een gazon en plantenborders biedt het ruime terras ook genoeg plaats om een plekje in de zon of in de schaduw te vinden. Een leuk detail is de ruime overstek, Hier kun je de BBQ het hele jaar door gebruiken. Aan bergruimte ook geen gebrek. Een tweetal bergingen zorgen voor voldoende ruimte. Met gemak kunnen er twee auto’s op eigen terrein worden geparkeerd.


Bijzonderheden

De woning is rond 1980 op een solide wijze gebouwd. De architect heeft naast een fraaie vormgeving aan de buitenzijde ook gezorgd voor een speelse en ruimtelijke beleving aan de binnenzijde. De huidige eigenaren hebben het huis zorgvuldig onderhouden en vrijwel geheel naar het heden gemoderniseerd. Het schilderwerk is zowel binnen als buiten keurig op orde en het afwerkingsniveau is hoog te kwalificeren. Ook de tuin is een lust voor het oog. Fraai straatwerk gecombineerd met het nodige groen zorgt voor een rustgevende balans. Voor het huis is een groen energielabel ‘C’ afgegeven en dat is in deze tijd een fijn gegeven.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.