Leerdam – Meent 31

Bouwjaar 1911 Oppervlakte 94 m2
Kamers 4 Perceel 150 m2
Energielabel D

Omschrijving

Stijlvol karakterpand op toplocatie met tuin op het Zuiden en drie ruime slaapkamers.

Een stijlvol karakterpand in optima forma en gelegen op een prachtige locatie! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat.

Het pand heeft een typische bouwstijl van weleer met rijke elementen, zoals de vakverdeling in de ramen en het sierlijke metselwerk. De stijlkenmerken zijn niet alleen aan de buitenzijde te bewonderen. Ook in de woning treffen we nog veel originele elementen, zoals het authentieke gestukadoorde plafond aan. Naast een stijlvolle afwerking is het ook een comfortabele woning.

Er zijn 3 ruime slaapkamers, een keurige badkamer en een luxe keuken.

Had ik al vermeld dat de schouw in zwart marmer is uitgevoerd?

De achtertuin heeft een ideale Zuidligging en een achterom. Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop, met dakraam, biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 16, 11 en 7 m2, waarvan de grootste met een praktische vaste kasten. De badkamer is stijlvol betegeld met royal Mosa in een antraciete kleurstelling. Er is een ruime douche, een toilet en een wastafel. Ook is er een wasmachineaansluiting aanwezig.


Tweede verdieping

Via een vlizotrap op de overloop is de 2e verdieping bereikbaar. Er is hier voldoende ruimte op deze bergzolder.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin is een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje. De ligging is Zuid, dus ideaal wat dat betreft. Er is een berging voor de fietsen en dergelijken en er is een achterom. Ook de voortuin is een fijn plekje om te genieten van het uitzicht over de stadsgracht.


Bijzonderheden

De woning is rond 1911 op een traditionele wijze gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van de stijlkenmerken zoals het fraaie metselwerk, de vakverdeling in de ramen en de hoge plafonds. Maar de tijd heeft in dit huis niet stilgestaan! Het geheel is op een passende wijze gemoderniseerd, zonder het oorspronkelijke karakter uit het oog te verliezen. Zo zijn de dakpannen in het verleden vernieuwd en is er medio 2008 een nieuwe meterkast geplaatst. Het geheel maakt zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een zeer verzorgde indruk en is helemaal op orde. Verwarming geschiedt via een HR CV combiketel.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.