Leerdam – Narva 10

Bouwjaar 1989 Oppervlakte 120 m2
Kamers 5 Perceel 262 m2
Energielabel C

Omschrijving

Subliem gelegen hoekwoning met royale tuin, dakterras, oprit, berging en aanlegsteiger.

Wonen en vooral genieten in een heerlijk huis met een tuin die direct grenst aan de rivier de Linge! Dit is in een notendop waar dit prachtige aanbod voor staat.

Er is een stenen berging, een ruime woonkamer met een rookkanaal, 4 flinke slaapkamers en een ruim dakterras met een panoramisch uitzicht over de Linge.

Als kers op de taart is meer dan vermeldenswaardig dat er nog een eigen aanlegsteiger bij dit aanbod hoort. Eentje waar je zelfs een motorboot mag aanmeren!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 13, 12 en 7 m2, waarvan 1 met de toegang tot het dakterras. Deze meet zo’n 9 m2 en is gelegen op het Westen. Een ideale plek om lang van het prachtige uitzicht en de zon te kunnen genieten. De badkamer is eenvoudig. We treffen er een ligbad met douche, een toilet en een wastafel aan.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen en staat de CV opgesteld. Tot slot nog de ruime zolderkamer. Deze is circa 16 m2 groot, is voorzien van een Velux dakraam en berging achter de knieschotten.


Tuin(en) verdieping

Voor de woning heb je een tweetal parkeerplaatsen op eigen terrein en de ruimte naast is tevens bestraat. De berging is opgetrokken in metselwerk en meet circa 7 m2. De achtertuin heeft een tweetal niveaus. Het eerste niveau sluit aan op de achterpui en is aangelegd als een ruim terras. Een niveau lager is een gazon met plantenborders. Tot slot kom je op de steiger aan, waar je een boot met een lengte van ruim 8 meter kunt aanmeren. Het is uniek om vanuit je eigen tuin in je boot te kunnen stappen en de rust van de Linge te mogen ervaren. ‘Soms komt er een kans voorbij’.


Bijzonderheden

De woning is in 1989 gebouwd op een landtong waar tot 1986 de loodsen van houthandel ‘Varsseveld’ stonden. De architect heeft in zijn ontwerp voor de woningen, geheel in stijl, houten panelen in de gevels verwerkt. Het huis is destijds gebouwd met een spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing. De verwarming en het warme water geschiedt door een CV combiketel. Een solide en deugdelijk gebouwd huis op een meer dan fantastische locatie!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.