Leerdam – Narva 26

Omschrijving

Subliem gelegen herenhuis met prachtige tuin, dakterras, garage, oprit en aanlegsteiger.

Wonen en vooral genieten in een prachtig ruim huis met een tuin die direct grenst aan de rivier de Linge! Dit is in een notendop waar dit prachtige aanbod voor staat.

Zowel de voor- als de achtertuin is onder architectuur aangelegd en werkelijk een lust voor het oog te noemen. Er is een inpandige garage, een ruime woonkamer met open haard, 4 flinke slaapkamers en een ruim dakterras met een panoramisch uitzicht over de Linge.

Als kers op de taart is meer dan vermeldenswaardig dat er nog een eigen aanlegsteiger bij dit aanbod hoort. Eentje waar je zelfs een motorboot mag aanmeren.

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 16, 15 en 11 m2, waarvan 1 met toegang tot het zonnige gelegen dakterras. Het dakterras kijkt prachtig uit over de Linge tot aan de dijk bij Asperen. De badkamer is compleet met een dubbele wastafel, een 2e toilet en een hoekbad met douche.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. De zolderverdieping is als slaapkamer in gebruik. Een mooie ruimte met veel berging achter de knieschotten en een tweetal dakramen. Een doorgang op deze verdieping brengt je naar een walk-in-closet. In een vaste kast is de HR CV combiketel geplaatst.


Tuin(en) verdieping

Zowel de voor- als de achtertuin zijn onder architectuur aangelegd. Een juweel van een tuin kunnen we wel stellen. Door gebruik te maken van hoogte in de vorm van leibomen, pergola’s en hagen wordt het toch al niet geringe oppervlak versterkt en wordt er veel privacy gecreëerd. In de voortuin is, naast de doordachte aanleg ook een oprit. De achtertuin heeft meerdere terrassen en een aanlegsteiger voor een boot. Het is uniek om vanuit je eigen tuin in je boot te kunnen stappen en de rust van de Linge te mogen ervaren. ‘Soms komt er een kans voorbij’.


Bijzonderheden

De woning is in 1989 gebouwd op een landtong waar tot 1986 de loodsen van houthandel ‘Varsseveld’ stonden. De architect heeft in zijn ontwerp voor de woningen, geheel in stijl, Western red cedar geveldelen toegepast. Deze houtsoort kenmerk zich door de hoge duurzaamheid en fraaie uitstraling. Het huis heeft een algehele isolatie en verwarming en warm water geschiedt door een HR CV combiketel. De woningscheidende muren zijn uitgevoerd als spouwmuren, waardoor de geluidsoverdracht wordt geminimaliseerd. Tot slot kan worden gesteld dat het huis is keurig onderhouden en dat geldt tevens voor de tuin.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.