Leerdam – Nieuwstraat 32

Bouwjaar 1920 Oppervlakte 138 m2
Kamers 5 Perceel 119 m2
Energielabel B

Omschrijving

Gerenoveerd royaal stadspand met 4 slaapkamers, grote tuin en stenen berging.

We vallen maar direct met de deur in huis. Maar liefst 138 m2 woonoppervlak! Waar kom je in dit prijssegment nog een dergelijk oppervlak tegen?

Naast het royale woonoppervlak heeft dit karaktervolle stadspand nog veel meer te bieden. Wat te denken van een woonkamer met schouw en een doorgang naar een echte woonkeuken. Een gezamenlijk oppervlak van zo’n 44 m2 maakt wonen en kokkerellen toch een stuk aangenamer.

Op de verdieping tellen we maar liefst 4 slaap- kamers. De badkamer is, net als de keuken, luxe en modern afgewerkt. Het pand heeft een meer dan keurig energielabel B.

Tot slot de tuin. Ook deze is fors qua formaat en biedt je veel privacy. Kortom: kom kijken en word verliefd op dit stadspand!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een viertal slaapkamers van respectievelijk 21, 11, 11 en 8 m2. Ruime slaapkamers dus! De badkamer is compleet te noemen door de aanwezigheid van een ligbad, een inloop- douche en een wastafelmeubel. Het geheel is stijlvol en met gebruikmaking van deugdelijke materialen afgewerkt. Zoals het hoort bij een dergelijk pand is het 2e toilet separaat van de badkamer op deze etage te vinden. In een dubbele vaste kast is veel bergruimte en we treffen er de HR CV combiketel aan.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin meet zo’n 39 m2, hetgeen zeker voor stadspanden een royaal oppervlak mag worden genoemd. Naast veel ruimte is er ook veel privacy in de tuin om lekker te ontspannen en te genieten. Een stenen berging zorgt voor voldoende bergruimte voor fietsen en dergelijken. Overigens wordt de huidige dakbedekking van de aanbouw (bijkeuken en de berging) nog vervangen. Nog een pluspunt van dit object!


Bijzonderheden

De woning is rond 1920 in de stijl van de jaren dertig stijl gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van de stijlkenmerken zoals het fraaie metselwerk, de brede dakoverstekken, vakverdeling in de ramen, een rijk gedecoreerde voordeur, etc.. Maar de tijd heeft in dit huis bepaald niet stilgestaan! Vrijwel alles aan het huis is in 2019 zorgvuldig en met respect voor de bouwperiode gemoderniseerd. Het geheel maakt zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een zeer verzorgde indruk en is helemaal op orde. Verwarming geschiedt via een HR CV combiketel, het dak is geïsoleerd en datzelfde geldt alle beglazing. Wanden en plafonds zijn fraai gestukadoord. De woning heeft nette vloeren en de kleur van het schilderwerk op ramen, kozijnen en binnendeuren is helemaal van nu.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.