Leerdam – Nieuwstraat 5

Bouwjaar 2006 Oppervlakte 93 m2
Kamers 4 Perceel 115 m2
Energielabel A

Omschrijving

MODERN EN COMFORTABELE STADSWONING MET DAKKAPEL, FLINKE TUIN OP HET ZUIDEN EN GROTE BERGING.

Wat valt er allemaal te ontdekken in dit ruime en comfortabele stadspand uit 2006? Allereerst de uitstraling van het pand. De architect heeft destijds een fraai ontwerp met een eigen gezicht geleverd. Vervolgens valt de royale leefruimte op.
Zowel de woonkamer als de slaapkamers zijn ruim opgezet. Naast een woonoppervlak van 91 m2 heeft het huis ook een modern comfort. Er is een vloerverwarming op de begane grond en een algehele isolatie. Het pand heeft dan ook een energielabel A!

De tuin is diep en ligt pal op het zuiden. Een tweetal bergingen (samen groot 19 m2) en een achterom maken het plaatjes van een ideale stadswoning helemaal compleet.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 17, 6 en 7 m2. De ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en heeft een sfeervolle dakkapel. De slaapkamers aan de voorzijde en aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is compleet te noemen door de aanwezigheid van een ligbad, een douchecabine een dubbele wastafel (meubel) en een 2e toilet. Licht tegelwerk en een dakraam maken het een prettige en lichte ruimte.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op deze zolder treffen we de HR CV combiketel, de boiler en de WTW (Warmte Terug Win) unit aan. Tevens is er volop bergruimte op deze etage aanwezig. De nokhoogte op zolder bedraagt circa 1.40 meter.


Tuin(en) verdieping

Via de brede schuifpui in de woonkamer is de zonnige tuin bereikbaar. Zoals gezegd is deze perfect op de zon gelegen. Het zuiden dus. De tuin is keurig bestraat en toont netjes en verzorgd. Achterin de tuin staan een tweetal bergingen met een totaal oppervlak van maar liefst 19 m2. De plafondhoogte bedraagt circa 2.90 meter, zodat we met recht van een royale bergruimte kunnen spreken. Er is een achterom aanwezig, dus je kunt desgewenst ook een of meerdere motorfietsen veilig in je eigen berging stallen. Een unieke mogelijkheid voor een dergelijke stadswoning!


Bijzonderheden

De woning is in 2006 op een deugdelijke wijze gebouwd. Het is een comfortabel huis met voorzieningen zoals vloerverwarming, een airconditioning en een WTW unit. Deze unit wordt ook wel een balansventilatiesysteem genoemd. Hierdoor ga je nog zuiniger met energie om en dat resulteert in een lagere energierekening en het draagt bij aan een beter milieu. Het pand heeft een algehele isolatie en een daarbij behorende energielabel A. Verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel en boiler uit 2006. In 2018 is er nog aan de buitenzijde geschilderd. Kortom: een moderne woning met veel com- fort en een hoog afwerkingsniveau!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.