Leerdam – Oranje Nassaulaan 56

Bouwjaar 1900 Oppervlakte 78 m2
Kamers 3 Perceel 112 m2
Energielabel B

Omschrijving

STIJLVOL GEMODERNISEERD KARAKTERPAND MET DAKKAPEL EN STENEN BERGING.

Een ‘pareltje’ in zijn segment! Zo zou ik de omschrijving van dit prachtig gemoderniseerde stadspand in een zin willen samenvatten. Het huis is met het oog op de toekomst vrijwel volledig gerenoveerd. De maar liefst 14 zonnepanelen maken het mogelijk om hier zelfs gasloos te kunnen wonen.

Het huis is in het afgelopen jaar vrijwel geheel gestript en op een deugdelijke wijze gemoderniseerd. Uiteraard zijn ook alle leidingen en de elektrische installatie geheel vernieuwd. Wand- en plafondafwerking zijn netjes gestukadoord, er is een luxe keuken met spoeleiland en een prachtige badkamer geplaatst.

Ook de achtertuin is netjes aangelegd. Tel hier nog een ruime stenen berging bij op en het plaatje is helemaal compleet! Wat heb je in dit segment nog meer te wensen?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een tweetal echt ruime slaapkamers. Het is relatief eenvoudig om van de achterste slaapkamer twee slaapkamers te maken. Er hoeft dan slechts een tussenwand te worden geplaatst. De badkamer is geheel in stijl met de rest van woning luxe uitgevoerd met een dubbele wastafel in meubel, een ruime inloopdouche en een 2e toilet. Net als op de begane grond ook hier een keurige vloerafwerking en gestukadoorde plafonds met inbouwverlichting.


Tweede verdieping

Via een vlizotrap trap is de praktische (geïsoleerde) zolderberging bereik- baar. Hier treffen we de elektrische boiler en de omvormer voor de zonnepanelen aan.


Tuin(en) verdieping

Via de achter aanbouw is de achtertuin bereikbaar. Eenmaal buiten springt di- rect het nette tegelwerk in het oog. De tuin is ruim en datzelfde kan worden gesteld omtrent de stenen berging. Deze meet circa 10 m2. De tuin zelf is vrijwel geheel bestraat en dus vriendelijk voor het onderhoud.


Bijzonderheden

De woning is begin 1900 op een stijlvolle wijze gebouwd aan de rand van het oude centrum. Veel van de prachtige stijlkenmerken van weleer zijn nog aanwezig bij dit pand. Het fraaie metselwerk van de voorgevel en de vakverdeling in de ramen maken het aanzicht stijlvol en romantisch. Zoals gezegd is het pand recentelijk vrijwel geheel gemoderniseerd en tevens met behulp van 14 zonnepanelen ‘gasloos’ gemaakt. De verwarming op de begane grond geschiedt, met uitzondering van de aanbouw, via een comfortabele vloerverwarming. Warm water wordt geleverd via de elektrische boiler. Uiteraard is er vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie aangebracht. Tevens is de woning voorzien van isolerende beglazing. Het pand heeft door alle maatregelen dan ook een keurig ‘groen energielabel’ B gekregen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.