Leerdam – Prinses Margrietstraat 24

Bouwjaar 1961 Oppervlakte 93 m2
Kamers 5 Perceel 143 m2
Energielabel C

Omschrijving

Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, stenen berging en diepe tuin op het Westen.

Een praktische eengezinswoning, gelegen in een heerlijke woonwijk. Met een ruime opzet en diepe tuinen is de Prinses Margrietstraat een fijne wijk om te mogen wonen.
Het huis zelf is van het type doorzon, hetgeen voor veel lichtinval zorgt. De keuken en de toiletruimten zijn netjes en modern.

Verder is de woning op punten gedateerd en verdient dan ook een modernisering naar het heden.

De tuin is maar liefst zo’n 13 meter diep en op het Westen gelegen. Een prima zonligging dus! Kort samengevat:
Een ideale woning voor de kopers met twee rechter handen!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 12, 12 en 5 m2. Met name de eerste twee zijn lekker ruim dus. De badkamer is eenvoudig met een wastafel en een douchegelegenheid. Pluspunt op deze etage is de aanwezigheid van een separaat 2e toilet. Deze is identiek qua afwerking aan het toilet op de begane grond. Netjes en modern dus.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder treffen we naast veel bergruimte de opstelling van de HR CV ketel, bouwjaar 2009, aan. De zolderkamer heeft een dakraam en heeft een oppervlak van zo’n 10 m2, gemeten vanaf 1.50 meter hoogte. Lekker ruim dus.


Tuin(en) verdieping

De maar liefst circa 13 meter diepe tuin heeft een ideale ligging op het Westen en daardoor heb je vrijwel de gehele dag de zon in de tuin. Dus ook als je na een lange werkdag thuis komt kun je hier heerlijk vertoeven. Uiteraard is er een achterom en ook ontbreekt een praktische berging niet bij dit aanbod.


Bijzonderheden

De woning is rond 1961 gebouwd. Deze bouwperiode wordt gekenmerkt door grote raampartijen en een praktische indeling. De woonwijken werden in deze periode nog ruim opgezet. Hierdoor kregen de woningen vaak een flink perceelsoppervlak, hetgeen ook bij deze woning van toepassing is. Zoals gezegd is de woning op punten gedateerd en verdient het pand het dan ook om weer helemaal naar het heden te worden gemoderniseerd. Qua energielabel is het huis trouwens al 'groen' gekwalificeerd met een C-label!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.