Leerdam – Schaikseweg 10

Bouwjaar 1928 Oppervlakte 114 m2
Kamers 5 Perceel 265 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Voor dit object is een bezichtigingsstop. U kunt ons uiteraard wel een email sturen, zodat wij uw gegevens op een reservelijst kunnen plaatsen.

KARAKTERVOLLE HOEKWONING MET ERKER, DAKKAPEL, GROTE SCHUUR, OVERKAPPING EN EEN ROYAAL PERCEEL.

Een jaren dertig woning in optima forma en gelegen op een prachtige locatie! Kort samengevat is dat waar dit prachtige aanbod voor staat. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde grenst het diepe perceel aan het water. Het pand en de tuin zijn door de huidige eigenaren zorgvuldig en met een uitstekend gevoel voor stijl onderhouden. De klassieke jaren dertig stijl is met zorg gerespecteerd en het geheel straalt klasse en perfectie uit.

Binnen in de woning valt er ook genoeg te ontdekken. Een woonkamer met en-suite en erker, een stijlvolle keuken, een luxe badkamer en een viertal prachtige slaapkamers. Er is genoeg bergruimte in de royale schuur en het ultieme genieten kan in de prachtige overkapping achterin de tuin. Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De ruime overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 11, 8 en 8 m2, waarvan 2 met een praktische vaste kast. De badkamer is compleet te noemen door de aanwezigheid van een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een 2e toilet.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime voorzolder treffen we veel bergruimte (en de wasmachineaansluiting) achter de knieschotten. Datzelfde kan worden gezegd omtrent de ruime zolderkamer. Overigens heeft deze slaapkamer een tweetal dakramen tot zijn beschikking.


Tuin(en) verdieping

De circa 20 meter diepe tuin is verdeeld in twee segmenten. Het aan het huis grenzende deel heeft een royaal terras en hier treffen we de berging aan. Met 18 m2 een ruime berging te noemen. Hij is goeddeels geïsoleerd en kan derhalve ook als kantoor-/ praktijkruimte worden omgebouwd. Ook in het achterste deel van de tuin is het goed vertoeven. Tussen de beukenhagen treffen we er de overkapping aan. Een heerlijke ruimte met ruim voldoende plaats voor een loungeset en bijvoorbeeld een BBQ. Genieten van het buitenleven is hier gegarandeerd!


Bijzonderheden

De woning is rond 1928 in de jaren dertig stijl gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van fraaie stijlkenmerken, zoals het sierlijke metselwerk, de brede overstekken, een erker, dakkapellen, etc.. Maar de tijd heeft in dit huis niet stilgestaan! Vrijwel alles aan het huis en aan de tuin is zorgvuldig en met respect voor de bouwperiode aangepakt. Het geheel maakt zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een zeer verzorgde indruk en het geheel is helemaal op orde. Verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel (2010), het dak is geïsoleerd en het pand is gebouwd met spouwmuren. Ook zijn alle ramen voorzien van isolerende beglazing. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2020 nog keurig uitgevoerd.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.