Leerdam – Skönvik 7

Bouwjaar 1991 Oppervlakte 104 m2
Kamers 5 Perceel 210 m2
Energielabel A

Omschrijving

Luxe hoekwoning met oprit, dakkapellen, vrijstaand kantoor, overkapping en fraaie tuin.
Wat een plaatje en wat een fijne plek! Deze hoekwoning heeft echt veel te bieden.

Groot gezin of op zoek naar veel ruimte? Geen probleem met 4 flinke slaapkamers en een ruime woonkamer met dubbele tuindeuren.

Luxe gewenst? Ramen met screens en rolluiken, een luxe badkamer met sunshower en een luxe keuken.

Werken aan huis? Ook geen enkel probleem. In de tuin staat een fraaie, geïsoleerde kantoorruimte met eigen sanitair en airconditioning.

Nog meer wensen? Dat kan! Er is een eigen oprit, een vaste overkapping en een overkapping met uitvalscherm in de prachtig aangelegde tuin te vinden. Die is overigens op het westen gelegen. Ideaal!

Energiezuinig? Een achttal zonnepanelen en een keurig energielabel A. Kom kijken en je bent op slag verliefd!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 14, 11 en 7 m2, waarvan 2 met dakkapel. De badkamer is uitgevoerd met vloerverwarming, een ruime inloopdouche met sunshower, een wastafelmeubel en een toilet. In het trappenhuis is een airconditioning aanwezig.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime voorzolder treffen we 2 Velux dakramen, de opstelling van de HR CV combiketel en de aansluiting voor het witgoed aan. Tot slot nog een flinke slaapkamer van zo’n 9 m2 met dakkapel en Veluxdakraam.


Tuin(en) verdieping

De tuin is met zorg aangelegd en biedt naast een heerlijk terras veel zorgvuldig gekozen beplanting. Tegen de zijgevel is een overkapping, van circa 11 m2, met een brede deur naar de naastgelegen steeg. Ideaal voor de motorfiets of bakfiets! Ook de voortuin is met zorg aangelegd. Hier treffen we overigens ook de oprit aan. Tot slot nog meer dan vermeldenswaardig is het vrijstaande kantoor. Deze is geheel geïsoleerd en kan zowel verwarmd als gekoeld worden via de daar aanwezige airconditioning. Oh ja, er is ook nog eigen sanitair aanwezig en een eigen ingang aanwezig. Een heerlijke werkplek dus. Maar ook ideaal voor diegene die een dergelijke ruimte hobbymatig zouden willen gebruiken. Tot slot is een deel van dit bijgebouw ingericht als extra tuinberging.


Bijzonderheden

De woning is in 1991 gebouwd in de gewilde woonwijk Varsseveld. Een bouwperiode waarin er deugdelijk is gebouwd met gemetselde gevels, betonvloeren en hardhouten ramen en kozijnen. De huidige eigenaren hebben het geheel keurig onderhouden en op een nog hoger niveau weten te tillen. Op een paar na zijn alle ramen, kozijnen en deuren medio 2013 vervangen door hoogwaardige kunststof exemplaren met HR++ beglazing. Ook het kantoor is hiermee uitgerust. De vloer op de begane grond en de zijgevel zijn overigens nog extra geïsoleerd. Een keurig energielabel A is dan ook het resultaat. De HR CV combiketel is uit 2016. In 2021 is er een nieuwe meterkast geplaatst.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.