Leerdam – Tiendweg 35

Bouwjaar 1922 Oppervlakte 81 m2
Kamers 2 Perceel 97 m2
Energielabel F

Omschrijving

KARAKTERVOLLE WONING MET TUIN, ACHTEROM EN RUIMTE GENOEG OM EEN DRIETAL SLAAPKAMERS TE REALISEREN.

Een huis met een karaktervolle bouwstijl en legio mogelijkheden. Dat is in een notendop waar we het hier met dit fraaie aanbod over hebben. Het huis is door de huidige eigenaar al voor een groot deel aangepakt en is dan ook klaar voor een nieuwe eigenaar.

Op de begane grond is er veel leefruimte. De woonkamer en keuken hebben een hoog plafond met prachtige balken in het zicht. Ook treffen we er de kenmerkende vakverdeling in de ramen aan, zoals dat bij een dergelijk pand eigenlijk ook hoort.
De keuken en de badkamer zijn modern en netjes. De verdieping is thans een grote open ruimte, maar biedt desgewenst de mogelijkheid tot het realiseren van een drietal slaapkamers.

Tot slot is er nog een praktische zolderberging, een sfeervolle binnenplaats/tuin (zuid-oost) met achterom. Kortom: een prachtig aanbod voor de (door)starters onder ons!

Eerste verdieping

De eerste verdieping is thans ingericht als een grote open ruimte. Indien gewenst is deze verdieping relatief eenvoudig anders in te delen. De ruimte hier is groot genoeg om desgewenst een drietal slaapkamers te realiseren. De verdieping heeft de beschikking over een aantal dakramen en een dakkapel.


Tweede verdieping

De grote bergzolder is via een steektrap te bereiken en biedt veel bergruimte. Tevens is hier de HR CV combiketel (bouwjaar 2004) gesitueerd.


Tuin(en) verdieping

De dubbele tuindeuren achterin de woonkamer geven een ruime toegang tot de binnenplaats/tuin. Deze is op de zuid-oostzijde gelegen en biedt een maximale privacy. De praktische achterom sluit aan op de binnenplaats/tuin. Tot slot is er nog een stenen berging om bijvoorbeeld je fiets te kunnen stallen.


Bijzonderheden

De woning is rond 1922 op een stijlvolle wijze aan de Tiendweg gebouwd. In deze bouwperiode werd er nog met aandacht voor details gebouwd. Zaken zoals een vakverdeling in de raampartijen, sierlijk metselverband, houten bakgoten en balken plafonds. De woning zelf is door de huidige eigenaar al behoorlijk onder handen genomen. Zo is er in het afgelopen jaar onder andere een andere keuken en badkamer geplaatst. Er is al veel schilderwerk en sauswerk verricht en talloze andere zaken zijn opgeknapt. Er kunnen nog wel wat puntjes op de I worden gezet, hetgeen voor een toekomstig eigenaar inhoud dat er nog een eigen twist aan het geheel kan worden gegeven. Kortom: een goede basis met veel mogelijkheden!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.