Leerdam – Tiendweg 37

Bouwjaar 1922 Oppervlakte 78 m2
Kamers 4 Perceel 109 m2
Energielabel B

Omschrijving

Gemoderniseerd en gasvrij karakterpand met dakkapellen, tuin op Het zuid-westen en stenen berging.

Een ‘pareltje’ in zijn segment! Zo zou ik de omschrijving van dit prachtig gemoderniseerde stadspand in een zin willen samenvatten. Het huis is het afgelopen jaar met veel gevoel voor stijl en detail vrijwel volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het pand is geheel gasvrij en daarmee helemaal van nu.
Uiteraard zijn ook alle leidingen en de elektrische installatie geheel vernieuwd. Wand- en plafondafwerking zijn netjes gestukadoord, er is een luxe keuken met spoeleiland en een prachtige badkamer geplaatst.

Ook de achtertuin is netjes aangelegd. Tel hier nog een stenen berging bij op en het plaatje is helemaal compleet! Wat heb je in dit segment nog meer te wensen?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal fraaie slaapkamers, waarvan een met een prachtige hoge nok in het zicht. De badkamer is geheel in stijl met de rest van woning luxe uitgevoerd met een wastafelmeubel, een ruime inloopdouche en een 2e toilet. Net als op de begane grond ook hier een keurige vloerafwerking en gestukadoorde plafonds met inbouwverlichting.


Tweede verdieping

Via een vlizotrap trap is de praktische (geïsoleerde) zolderberging bereikbaar. Hier treffen we de elektrische boiler van 120 liter en de mechanische ventilatie unit aan.


Tuin(en) verdieping

Via de achter aanbouw is de achtertuin bereikbaar. Eenmaal buiten springt direct het nette tegelwerk in het oog. De tuin is keurig met zwart gebeitste houten delen afgezet en uiteraard is er een achterom. De stenen berging maakt het plaatje compleet.


Bijzonderheden

De woning is begin 1922 op een stijlvolle wijze gebouwd aan de rand van het oude centrum. Veel van de prachtige stijlkenmerken van weleer zijn nog aanwezig bij dit pand. Het fraaie metselwerk van de voorgevel en de vakverdeling in de ramen maken het aanzicht stijlvol en romantisch. De buitengevel is gereinigd en er zijn, geheel in stijl met de uitstraling van het pand, zinken hemelwaterafvoeren geplaatst. Zoals gezegd is het pand recentelijk vrijwel geheel gemoderniseerd. De verwarming op de begane grond geschiedt, met uitzondering van de aanbouw, via een comfortabele vloerverwarming. Verwarming op de verdieping via slimme elektrische radiatoren en het warme water geschiedt via een elektrische boiler. Een keurig ‘groen’ energielabel B is voor dit vooroorlogse pand dan ook een prachtig pluspunt!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.