Leerdam – Valkenier 28

Bouwjaar 1994 Oppervlakte 112 m2
Kamers 5 Perceel 153 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Fraai uitgebouwd woonhuis met dakkapel, diepe tuin, overkapping en stenen berging.

Een pareltje in zijn segment! Zo mag ik dit perfect afgewerkte woonhuis in een notendop wel samenvatten. De woning heeft een prachtige serre aanbouw met lichtstraat, een exclusieve luxe keuken van het merk Poggenpohl, een hoogwaardige badkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een speels ingedeelde zolderkamer met dakkapel.
Tel hier nog een diepe tuin op het Zuid- oosten met berging en rietgedekte overkapping bij op en het plaatje is compleet!

Had ik al gezegd dat het geheel keurig is onderhouden, is voorzien van zonnepanelen en op een fraaie locatie is gelegen?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 14, 9 en 8 m2, die allen over een een praktische vaste kast beschikken. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met een inloopdouche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Ook hier veel bergruimte in de stijlvolle vaste kasten.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder treffen we de aansluitingen voor het witgoed en een Velux dakraam aan. De zolderkamer is speels ingedeeld in een L-vorm en beschikt over een dakkapel, een Velux dakraam en een vaste kastenwand.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin is fraai aangelegd met plantenborders, een gazon, een pergola met zonwering en een rietgedekte overkapping. Deze overkapping is voorzien van elektra en een heater. Het is dan ook goed toeven in de tuin die op het Zuidoosten is gelegen. Uiteraard ontbreekt een stenen berging en een achterom niet bij dit prachtige aanbod.


Bijzonderheden

De woning is in 1994 op een deugdelijke wijze gebouwd. Een bouwperiode waarin is gebouwd met een algehele isolatie en betonnen vloeren. Zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde is het onderhoud keurig op orde. De laatste schilderbeurt aan de buitenzijde dateert uit 2020. De verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2012 en op de begane grond is een vloerverwarming als bijverwarming gerealiseerd. Dat is wel zo comfortabel! Op het dakvlak aan de achterzijde is in 2019 een negental zonnepanelen geplaatst. Hiermee bespaar je behoorlijk op de kosten voor elektriciteit en dat is in deze tijd een behoorlijk pluspunt te noemen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.