Leerdam – Van Naaldwijcklaan 32

Bouwjaar 1977 Oppervlakte 162 m2
Kamers 6 Perceel 329 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

ROYALE TWEEKAPPER MET FLINKE OPRIT, DIEPE GARAGE, GROTE TUIN EN EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU.

Een woonoppervlak van maar liefst 162 m2 en een garage van 31 m2. Tel hier nog een hoog afwerkingsniveau bij op en je hebt de ideale mix voor een prachtig aanbod.
Uiteraard mag ook de ligging niet onbenoemd blijven. Rustig gelegen aan de rand van de ruim opge- zette woonwijk Leerdam-Noord is het hier goed toeven.
Ook de tuin is fraai en praktisch aangelegd. Genoeg ruimte om lekker te kunnen relaxen, maar ook veel ruimte naast de garage. Zonder dat deze in het oog springt. Kortom: een aanbod dat je niet mag missen!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 18, 15 en 9 m2. Stuk voor stuk ruime slaapkamers dus. In de badkamer is een grote inloopdouche met hardglazen wand en een breed wastafelmeubel (hardsteen). Prachtige kleurstellingen qua tegelwerk zorgen voor een modern en rustig geheel. Zoals het hoort bij een woning van dit kaliber is er een separaat toilet op deze etage. Dit toilet, het toilet op de begane grond en de badkamer zijn allen in dezelfde stijl uitgevoerd.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder treffen we (in een vaste kast) de HR CV combiketel aan. Tevens is er flinke bergruimte naast de trapopgang te vinden. Tot slot is het meer dan vermeldenswaardig dat er op deze etage nog een tweetal prima slaapkamers zijn te vinden. Beiden met schuifdeuren naar berging achter de knieschotten.


Tuin(en) verdieping

De tuin is stijlvol en verzorgd aangelegd. Stoere antracietkleurige tegels voor het terras, gepotdekselde schutting en onderhoudsvriendelijk kunstgras maken een fraai plaatje. De extra grote garage is in spouw gebouwd en er is elektra en een wateraansluiting aanwezig. Naast de garage is nog een praktische 2e oprit te vinden. Ook buiten dus prima voor elkaar!


Bijzonderheden

De woning is in 1977 op een deugdelijke wijze gebouwd. De huidige eigenaren hebben het geheel vanaf 2016 grondig aangepakt. Onder andere: nieuwe houten trappen, een nieuwe HR CV combiketel, nieuwe hardhouten ramen (in de bestaande hardhouten kozijnen) met HR ++ glas in de gehele woning, complete zolderrenovatie incl. dakisolatie, nieuw mechanisch ventilatiesysteem, verdiepingen geheel gestukadoord, geschilderd en gesaust en nieuwe vloerbedekking aangebracht. In de gehele woning nieuwe binnendeuren en een hardhouten pui met dubbele deuren ter plaatse van de keuken. Ook het schilderwerk aan de buitenzijde (2019) is perfect op orde. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het nog eens.

Van Wijnen Makelaardij will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.