Leerdam – Zuster J.C. Croonhof 10

Bouwjaar 1984 Oppervlakte 94 m2
Kamers 4 Perceel 108 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

STIJLVOL AFGEWERKTE WONING MET ZONNIGE TUIN, STENEN BERGING EN EEN LIGGING NABIJ HET CENTRUM.

Stijlvol, comfortabel, goed onderhouden en op loopafstand van het historische centrum! Met deze kern- woorden wil ik graag de omschrijving van dit leuke huis samenvatten. De afwerking van het geheel voelt als een warme jas en zorgt voor een aangename sfeer in huis. Sfeer en comfort liggen doorgaans in elkaars verlengde en dat geldt zeker voor dit huis.

Een vrijwel nieuwe keuken, een recent gemoderniseerde badkamer, nieuwe vloeren op alle etages en een fraai aangelegde voor- en achtertuin zijn de sprekende voorbeelden hiervan. Tel hier nog 3 echt ruime slaapkamers bij op en het plaatje is compleet.

Wat mij als makelaar heeft verrast is het fraaie uitzicht vanuit de woonkamer en tuin op een van mooiste klassieke panden die Leerdam rijk is. Zonder daar overigens inkijk van te ervaren.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een tweetal slaapkamers van respectievelijk 13 en 11 m2. Ruime slaapkamers dus, beiden over de volle breedte van de woning. De recent gemoderniseerde badkamer is stijlvol uitgevoerd met een wastafelmeubel en een ligbad met douche.


Tweede verdieping

Met een vaste trap is de zolder bereik baar. Deze is thans als werkkamer/ studio in gebruik en dat kan ook prima gelet op het oppervlak van zo’n 16 m2. Achter de knieschotten is nog wat praktische bergruimte te vinden en een Velux dakraam zorgt voor licht en ventilatie. De HR CV combiketel is op zolder keurig weggewerkt achter een houten wand.


Tuin(en) verdieping

De berging staat voor het huis en snoept derhalve dan ook geen meters van de achtertuin weg. Zowel de voor- als de achtertuin zijn recent op een stijlvolle wijze aangelegd. Fraai tegelwerk, gecombineerd met een gazon zorgen voor een frisse en verzorgde aanblik van het geheel. De achtertuin heeft een ideale zonligging op het westen, zodat je na een dag werken nog heerlijk kunt genieten van het zonnetje.


Bijzonderheden

De woning is in 1984 met zorg gebouwd. In deze bouwperiode is er gebruik gemaakt van deugdelijke materialen, zoals betonnen vloeren op alle verdiepingen. De woning is opgetrokken in geïsoleerde spouwmuren, dakisolatie en er is grotendeels isolerende beglazing toegepast. Verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2016. De huidige eigenaren hebben goed voor het huis gezorgd en de essentiële zaken, zoals keuken, badkamer, vloerafwerking en de tuinaanleg zijn helemaal van nu!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.