Maurik – Sterappelhof 44

Bouwjaar 1992 Oppervlakte 117 m2
Kamers 3 Perceel 171 m2
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Fraai gelegen geschakelde woning met brede oprit, berging, tuin op het zuiden en royale overkapping.

Een prachtige ligging in een rustig en ruim opgezette woonwijk. Parkeren doe je gewoon op je eigen oprit. Twee royale slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid om op de 2e verdieping nog 1 of 2 slaapkamers te realiseren.

Een keurig aangelegde achtertuin, die pal op het zuiden is gelegen.

En als kers op de taart een robuust gebouwde veranda van formaat.
Dit is in een notendop waar we dit heerlijke huis het beste mee kunnen samenvatten. Had ik al gemeld dat het schilderwerk aan de buitenzijde recent nog is uitgevoerd?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een tweetal echt ruime slaapkamers van respectievelijk 15 en 14 m2. Oorspronkelijk was de grootste slaapkamer in tweeën gesplitst, maar thans dus als een grote slaapkamer afgewerkt. Er is een frans balkon en de andere slaapkamer heeft de beschikking over een vaste kast over de gehele diepte. De badkamer is compleet te noemen door de aanwezigheid van een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een 2e toilet. Een Velux dakraam zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Voor diegenen die meer slaapkamers wensen is op deze etage de mogelijkheid aanwezig. Je kunt er 1 of 2 extra slaapkamers creëren. Er is een vaste kast met veel praktische bergruimte aanwezig en tevens treffen we op deze verdieping de HR CV combiketel aan.


Tuin(en) verdieping

De tuin is fraai bestraat en meet circa 10 meter diep. De zonligging is pal op het zuiden, dus als hij schijnt is het hier goed toeven! Er is een breed elektrisch bedienbaar zonnescherm tegen de achtergevel geplaatst en de kers op de taart is toch wel de robuust gebouwde overkapping. Hier kun je vanaf het vroege voorjaar tot aan het late najaar heerlijk verblijven. Via de veranda is overigens ook nog een schuifdeur aanwezig, waarmee het achterpad kunt bereiken. Dat is wel zo handig!


Bijzonderheden

De woning is rond 1992 gebouwd. Een bouwperiode waarin goed werd gebouwd met solide betonnen vloeren. Er is een algehele isolatie aanwezig. Het huis is recentelijk aan alle drie zijden buitenom keurig geschilderd. Daar heb je de komende jaren dan ook geen omkijken meer naar. De verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel, geplaatst in december 2018. Op de begane grond treffen we een comfortabele vloerverwarming aan. Het huis is voorzien van een alarmsysteem. Tot slot is vermeldenswaardig dat niet alleen de woning deugdelijk is gebouwd. Ook de veranda is robuust en solide gebouwd.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.