Meteren – F.A. Wonninkstraat 28

Bouwjaar 2004 Oppervlakte 102 m2
Kamers 5 Perceel 135 m2
Energielabel A

Omschrijving

Modern woonhuis met 4 slaapkamers, zonnige tuin, berging, 11 zonnepanelen en airconditioning.

Zoek niet verder, want deze woning heeft het allemaal! Een moderne bouwstijl met een keurig energielabel A en een zeer laag energieverbruik. We tellen 4 slaapkamers, een luxe en complete keuken, een prachtige bad- kamer, genoeg bergruimte achter de knieschotten en in de schuur.
Tel hier nog een fraaie tuin met een zonnige ligging op het Zuid-Oosten bij op en het plaatje is compleet.
Wat kun je als koper in dit segment nou nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 15, 8 en 6 m2, waarvan de grootste is uitgerust met een airconditioning. Dat is wel zo fijn tijdens de warme dagen! De badkamer is een lust voor het oog te noemen. Het geheel is uitgevoerd in een prachtige kleurstelling van het tegelwerk en sanitair. Er is een 2e toilet, een wastafelmeubel en een ruime inloop- douche.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de ruime voorzolder treffen we aan de achterzijde de aansluiting voor het witgoed en een Velux dakraam aan. Aan de voorzijde is een afsluitbare ruimte, waarin de HR CV combiketel en de Warmte Terug Win unit (WTW) staan opgesteld. De zolderkamer biedt veel ruimte en datzelfde kan worden gezegd over de bergruimte achter de knieschotten hier. Er is een groot Velux dakraam, dus ook hier genoeg daglicht.


Tuin(en) verdieping

De tuin is voorzien van keurig straat- werk en een aantal plantenborders voor het nodige groen. Je kunt kiezen uit een tweetal terrassen, zodat er altijd wel een plekje is te vinden in de zon of de schaduw. Ideaal! De berging meet zo’n 7 m2 en, zoals het hoort bij een woning in dit segment is er een achterom aanwezig. Ook de voortuin is overigens keurig aangelegd. Een buitenkraantje treffen we zowel in de voor- als in de achtertuin aan en dat is wel zo handig.


Bijzonderheden

De woning is 2004 in een rustige woonwijk gerealiseerd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van een goed isolatieniveau. Een keurig energielabel A is hier dan ook van toepassing. Naast een algehele isolatie is er tevens verder gegaan met verduurzaming. In totaal 11 zonnepanelen zorgen voor een eigen energieopwekking. De mechanische ventilatie is uitgevoerd als een Warmte Terug Win unit en dit draagt tevens bij aan energiebesparing. Verwarming en het warme water geschiedt via een HR CV combiketel die in 2019 is geplaatst. Had ik al gemeld dat het huis rondom vrijwel geheel is voorzien van screens?

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.