Nieuwegein – Burchtdrift 13

Bouwjaar 1978 Oppervlakte 71 m2
Kamers 2 Perceel Onbekend
Energielabel C

Omschrijving

Fraai gelegen maisonnette met ruime woonkamer, zonnige loggia op het westen en een eigen berging.

Een heerlijke maisonnette met vrijwel alle voorzieningen om de hoek! Dat is kort samengevat wat dit aanbod inhoud. Een ideale plek om je wooncarrière te starten of voort te zetten. Het appartement maakt deel uit van een goed functionerende Vereniging van Eigenaren en je betaalt circa 102,- per maand voor onder andere het (buiten)onderhoud en de opstalverzekering. Ideaal dus!

Het leukste van het appartement is wellicht de plafondhoogte van zo’n 4 meter in de woonkamer. Deze hoogte zorgt ervoor dat de woonkamer nog ruimtelijker voelt dan hij al is.

Voorts een ruime keuken (compleet en modern), een modern toilet en een moderne badkamer.

Tot slot nog de slaapkamer. Deze meet circa 12 m2 is dus lekker ruim te noemen.

Eerste verdieping

Entree naar de hal met meterkast, trapkast en de trapopgang naar de woonverdieping.


Tweede verdieping

Overloop met toegang tot het moderne toilet, trapopgang en de toegang naar de woonkamer. Zoals gezegd is de woonkamer ruim en het hoge plafond versterkt het ruimtelijke gevoel. De loggia (het inpandige balkon) heeft een ideale zonligging op het westen en daardoor heb je veel zon en zelfs nog de avondzon. Heerlijk om na je werk nog even van het zonnetje te kunnen genieten! De keuken is door een glazen wand afgescheiden van de woonkamer. Hij is uitgevoerd in frisse wittinten en compleet te noemen. Er is een vaatwasser, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriesladen blok, een oven en een magnetron. Ook de wasmachine kan keurig in de keuken worden geplaatst.


Overige verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier treffen we op de voorzolder de opstelling voor de HR CV combiketel (2013) aan. Tevens is er een stukje bergruimte aanwezig. De slaapkamer meet circa 12 m2 en heeft een doorgang naar de badkamer (badkamer en-suite dus). In de badkamer is een inloopdouche en een wastafelmeubel aanwezig. Ook hier is alles fraai afgewerkt. Qua stijl en tegelwerk komen het toilet en de badkamer keurig overeen.


Balkon verdieping

De loggia heeft een vrij uitzicht richting het westen. Doordat het grotendeels inpandig ligt heb je veel minder last van invallende regen. De tuinkussens hoeven dus niet direct naar binnen bij een regenbuitje. Gelegen op het Westen en daardoor dus ideaal voor de zon. Op de begane grond bevindt zich een eigen stenen berging van circa 6 m2. Ideaal en praktisch voor de fiets en dergelijken.


Bijzonderheden

Het complex is medio 1978 gebouwd. Ten aanzien van de oorspronkelijke bouw is er veel aan het appartement en aan het complex verbeterd en gemoderniseerd. De Vereniging van Eigenaren voert een actief beleid wat betreft onderhoud en verbeteringen. Het ‘Meerjaren Onderhouds Plan’ voor het complex is in kaart gebracht tot en met 2043. Het appartement zelf heeft een keurige keuken, een fraai toilet en een nette badkamer. De huidige eigenaar heeft de HR CV combiketel altijd professioneel laten onderhouden. Ook kan worden gesteld dat de huidige eigenaar goed voor het appartement heeft gezorgd.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.