Utrecht – Lessinglaan 57-1

Bouwjaar 1954 Oppervlakte 62 m2
Kamers 2 Perceel Onbekend
Energielabel Onbekend

Omschrijving

Prachtig gelegen appartement met 2 balkons, een ruime slaapkamer en een eigen berging.

Een fantastische plek om te wonen! Dit sfeervolle appartement is gelegen in de ruim opgezette en groene woonwijk ‘Oog in Al’.

Het appartement beschikt over twee balkons, zodat je altijd een plekje hebt om te kunnen genieten van de zon.

De woonkamer met erker is ruim en licht en beschikt over een echte vensterbank. Verder treffen we nog een slaapkamer met een praktische vaste kast, een badkamer met een wastafelmeubel en ruime douche aan.

De keuken is compleet en er hoort ook een ruime berging bij dit aanbod.

Had ik al gezegd dat je gewoon gratis kunt parkeren voor de deur?

Eerste verdieping

Via het trappenhuis bereiken we de 1e verdieping, waar de toegang van dit appartement zich bevindt. We komen binnen in de hal, die een centrale plek inneemt. Vanuit de hal zijn namelijk alle vertrekken te bereiken. We starten in de woonkamer. Deze is van het type doorzon en dat zorgt voor veel daglicht. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heb je uitzicht over het groen. Er is een sfeervolle schouw, een vaste kast en een heuse vensterbank in de erker aan de voorzijde. Een heerlijk plekje waar je een goed boek kunt lezen. Het balkon aan de achterzijde is zowel via de woonkamer als de keuken te bereiken. Het balkon heeft een ideale ligging op het Westen, waardoor je het grootste deel van de dag hier van de zon kunt genieten. De slaapkamer beschikt over een vaste kast en een deur naar het balkon aan de voorzijde. Dit balkon heeft een Oost ligging en hier geniet je dus van de ochtendzon. In de badkamer treffen we een wastafelmeubel en een ruime douchegelegenheid aan. De keuken staat opgesteld in een L-vorm en is uitgerust met een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast. Een vaste kast biedt plaats voor het witgoed. In een nis in de keuken hangt de CV combi- ketel.


Bijzonderheden

Voor het complex is veel parkeergelegenheid en je kunt er gewoon gratis parkeren. Op de begane grond treffen we de bergingen aan, waarvan 1 ook bij dit appartement toebehoort. Praktisch en ideaal! De appartementencomplex is rond 1954 op een stijlvolle wijze gebouwd. Een bouwperiode waarin er gebruik is gemaakt van de stijlkenmerken zoals het fraaie metsel- werk, de uitgebouwde erkers, de verspringende dakrand en de met sierhekwerk uitgevoerde balkons. Ook aan de binnenzijde is deze architectuur doorgezet met onder andere een in graniet uitgevoerd trappenhuis en stijlvolle vloertegels. Naast een fraaie bouwstijl is het geheel ook goed onderhouden. Er is een Meerjaren Onderhouds Plan, zodat het onderhoud voor de komende jaren goed in kaart is gebracht. De Vereniging van Eigenaren is financieel gezond en de servicekosten bedragen slechts € 90,-- per maand. De verwarming van het appartement geschiedt via een HR CV combiketel uit medio 2008, de ramen en buitendeuren zijn uitgevoerd in kunststof met isolerende beglazing.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.