BEHEER…

LUCULLUS

Sinds maart 2016 zijn wij met ons kantoor gevestigd aan de Vlietskant 46 te Leerdam. We zijn trots we kantoor  houden in het prachtige jaren dertig pand ‘Lucullus’. Het karaktervolle pand is jarenlang als hotel in gebruik geweest, maar heeft een geheel nieuwe bestemming gekregen en een grondige renovatie ondergaan. Op de begane grond is eetcafe ‘De Knijp’ hun prachtige concept gaan uitvoeren. Op de 1e verdieping zijn 5 kantoorunits met een royale centrale ruimte gerealiseerd. Op 2e verdieping zijn thans een viertal fraai gemoderniseerde 2-kamer appartementen. Zowel de kantoorunits als de appartementen worden door ons beheerd en verhuurd.

KANTOOR UNITS

Sinds 2016 hebben wij het beheer en de verhuur van 5 zeer representatieve kantoorunits op de 1e verdieping van het karaktervolle pand ‘Lucullus’ aan de Vlietskant te Leerdam. Deze kantoren varieren in oppervlakte van 16m2 tot 45 m2. Voor alle huurders van de units is er een royale centrale ruimte ingericht, compleet met toiletten, pantry en grote vergadertafel. 

APPARTEMENTEN

In 2016 is gestart met het beheer en de verhuur van 4 gemoderniseerde 2-kamer appartementen, gelegen op de 2e verdieping van het karaktervolle pand ‘Lucullus’ aan de Vlietskant te Leerdam. De appartementen zijn volledig gemoderniseerd en krijgen een fantastisch uitzicht over oud-Leerdam. Meer info of inschrijven kan uiteraard via de mail of de telefoon.

Van Wijnen Makelaardij
Vlietskant 46  |  4141 CM Leerdam  |  T. 0345 – 610 951  |  info@vanwijnenmakelaardij.nl

Van Wijnen Makelaardij
Vlietskant 46
4141 CM Leerdam
T. 0345 – 610 951
info@vanwijnenmakelaardij.nl

Bekijk hier onze Privacy verklaring.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.