HUIS KOPEN…

AANKOOP

Nieuw huis in zicht

De zoektocht naar een nieuwe woning is een leuke en spannende tijd. Eindeloos snuffelen in het woningaanbod naar dat ene perfecte huis. Aangezien het kopen van een huis geen dagelijkse bezigheid voor de meeste onder ons is heeft Van Wijnen Makelaardij zich gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren tijdens het gehele aankooptraject. Tijdens een vrijblijvende intake overleggen we bij welke onderdelen van het traject je onze expertise wilt inschakelen. Bij Van Wijnen Makelaardij kun je dus terecht voor een volledige aankoopbegeleiding tot een op maat geneden deeladvies.

ZOEKOPDRACHT

Uw woonwensen in kaart

Het woningaanbod is groot en ondoorzichtig. Veel kopers laten zich leiden door emoties en nemen daardoor soms verkeerde beslissingen. Met onze marktkennis en ervaring kijken wij met een objectieve blik naar het woningaanbod. Zet je woonwensen voor Van Wijnen Makelaardij op een rijtje we zoeken met je mee tot we het het perfecte huis hebben gevonden.
Vanaf dat moment overleggen we of je onze expertise wilt inzetten voor een bepaald deel van de aankoop of wellicht voor het hele aankooptraject.
Breng uw woonwensen in kaart en wij doen de rest.

NIEUWBOUW

Nieuw huis op schaal

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een gecompliceerd traject. Je hebt te maken met onder andere een aannemer, een projectontwikkelaar, meerwerk en bouwrente. Ook het inschatten van de bouwtekeningen is vaak erg lastig. Zijn de kamers groot genoeg voor onze woonwens, waar kijk ik straks op uit en hoe gehorig is de muur naar de buren zijn veel gehoorde vragen. Van Wijnen Makelaardij heeft een royale ervaring in het begeleiden van kopers tijdens het nieuwbouwtraject. Wij bieden een volledige begeleiding maar ook losse deeldiensten.

Van Wijnen Makelaardij
Vlietskant 46  |  4141 CM Leerdam  |  T. 0345 – 610 951  |  info@vanwijnenmakelaardij.nl

Van Wijnen Makelaardij
Vlietskant 46
4141 CM Leerdam
T. 0345 – 610 951
info@vanwijnenmakelaardij.nl

Bekijk hier onze Privacy verklaring.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.