Asperen – Otto Van Polanenstraat 28

Bouwjaar 1971 Oppervlakte 109 m2
Kamers 5 Perceel 195 m2
Energielabel C

Omschrijving

Rustig gelegen woonhuis met diepe tuin, garage en 4 slaapkamers.

Welkom in je nieuwe huis! Een rustige plek in een ruim opgezette en groene woonwijk. Dit huis heeft veel te bieden. Wat te denken van een ruim perceel van bijna 200 m2? Daarnaast is de garage uiteraard een groot pluspunt van dit aanbod. Ideaal voor degene die bijvoorbeeld een motorfiets goed wil kunnen stallen.

De woning zelf heeft veel ruimte en veel daglichttoetreding door de grote raampartijen. Met vier slaapkamers bij uitstek geschikt voor een gezin, of een luxe starter die hier een heerlijke toekomst kan verwachten.

De woning heeft een energielabel C en dat is een prima basis. Gelet op de grote dakvlakken kunnen er ter plaatse desgewenst voldoende zonnepanelen worden geplaatst.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn een drietal slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 14, 12 en 8 m2 bereikbaar. Ruime kamers dus, waarvan de kleinste slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer is modern en luxe uitgevoerd met een inloopdouche met een glazen wand, een wastafelmeubel en een vrijhangend toilet. Keurig tegelwerk en inbouwverlichting maken het plaatje hier compleet.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De voorzolder biedt toegang tot de berging achter de knieschotten en we treffen er tevens de witgoedaansluitingen en de opstelling van de HR combiketel aan. Tot slot is er een ruime zolderkamer met een Velux dakramen en veel bergruimte in de knieschotten.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin is royaal te noemen en is tevens vriendelijk voor het onderhoud aangelegd. Keurig tegelwerk en plantenborders zorgen voor een heerlijke tuin. Als kers op de taart vermelden we nog de garage. Een ideale ruimte voor de hobbyisten onder ons, of gewoon heel handig als flinke berging te gebruiken. Met een elektrisch bedienbare deur is hij handig in het gebruik. Ideaal!


Bijzonderheden

De woning is omstreeks 1971 gebouwd. Ten aanzien van de oorspronkelijke bouw is er veel aan de woning verbeterd en gemoderniseerd. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing en er is een kapisolatie. Op de verdieping treffen we zowel aan de voor- als aan de achterzijde screens aan. Op de begane grond is een zonwering aangebracht. De meterkast is medio 2023 vernieuwd. In 2022 is de garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Uiteraard met afstandbediening. De verwarming en het warme water komen van de HR CV combiketel uit 2009. Zoals je kunt zien bij de omringende woningen is er ruim voldoende dakvlak om desgewenst zonnepanelen te plaatsen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.