Culemborg – Bartokstraat 11

Bouwjaar 1968 Oppervlakte 109 m2
Kamers 5 Perceel 256 m2
Energielabel C

Omschrijving

Keurig onderhouden hoekwoning met diepe oprit, sfeervolle erker en zonnige tuin op het Zuid Westen.
k noem een fraaie erker uitbouw, een diepe oprit, een garage en een keurig onderhoudsniveau. Dat zijn de ingrediënten van deze mooie hoekwoning dat op een flink perceel is gelegen. Tel hier nog een rustige ligging op loopafstand van het winkelcentrum bij op en je kunt je in dit segment niets meer wensen.

Zowel de huidige eigenaar als de vorige hebben het huis keurig onderhouden. Kortom: kom kijken en overtuig jezelf!

Eerste verdieping

Via de overloop zijn een drietal slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 13, 12 en 8 m2 bereikbaar. Op deze etage is en laminaatvloer aangebracht en deze loopt zonder dorpels door vanuit de hal tot in de slaapkamers. In 2015 is de badkamer geheel vernieuwd. We treffen er een ruime inloopdouche met gehard glas, een handdouche en regendouche, een wastafelmeubel en een vrijhangend toilet aan. Prachtig tegelwerk, vloer- verwarming en inbouwverlichting maken het plaatje compleet.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De voorzolder biedt toegang tot een ruimte waar de aansluitingen witgoed en de opstelling van de HR CV combiketel (december 2017) is. Tot slot is er een ruime zolderkamer met twee dakramen en veel bergruimte in de knieschotten.


Tuin(en) verdieping

De achtertuin is royaal te noemen en de zonligging op het Zuid Westen is ideaal. Vrijwel de gehele dag zon, dat wil toch iedereen? De diepe oprit maakt het parkeren van 3 auto’s mogelijk en, indien gewenst, kan er ook nog een auto in de garage worden geparkeerd. Uiteraard kan de garage ook als berging dient doen. Overigens heeft de garage tevens een deur die vanuit de achtertuin bereikbaar is. Dat is wel zo handig.


Bijzonderheden

De woning is in 1968 gebouwd. Ten aanzien van de oorspronkelijke bouw is er veel aan de woning verbeterd en gemoderniseerd. Eigenlijk is vrijwel het hele huis gemoderniseerd. Zo treffen we veel stucwerk aan en een nette vloerafwerking. Zoals gezegd is er een moderne badkamer (2005) en een erker die in 2003 is gerealiseerd. Deze erker heeft overigens kunststof ramen en kozijnen en dat geldt tevens voor het merendeel van de ramen en kozijnen. In december 2017 is de HR CV combiketel geplaatst en het dak van de garage is in 2017 vernieuwd. Had ik al gezegd dat er recent een elektrisch bedienbare sectionale garagedeur is geplaatst? Kortom: een instapklare woning voor de veeleisende koper!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.