Leerdam – Hazeleger 8

Omschrijving

Prachtig gelegen vrijstaande villa met dubbele garage, berging en royale tuin.

Een vrijstaande villa op een toplocatie. Zo zou ik dit object het beste in een zin kunnen samenvatten.

Het object is met bijna 200 m2 woonoppervlak comfortabel ruim te noemen. Ook de tuin is met een kleine 900 m2 royaal te kwalificeren.
De tuin is fraai aangelegd en grenst aan grote waterpartij aan de achterzijde. Over het water kijk je uit richting de uitgestrekte weilanden en velden achter Loosdorp.

Op het perceel staat, naast een tuinberging en een kleine kas, een dubbele garage, die in spouw is opgetrokken. De woning beschikt over twee badka- mers, een logia (inpandig balkon) en een slaap-/werkkamer op de begane grond.

Medio 2019 zijn er 22 zonnepanelen geplaatst. Het object beschikt dan ook over een recent vastgesteld keurig groen energielabel C.

Het geheel is begin jaren tachtig stijlvol gebouwd en is keurig onderhouden. Datzelfde kan overigens worden gesteld omtrent het onderhoudsniveau van de tuin.

Kortom: kom kijken en overtuig jezelf!

Eerste verdieping

Via de overloop zijn een drietal slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 14, 12 en 12 m2 bereikbaar. Er is een loggia en veel kastruimte beschikbaar. De grote badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een inloopdouche en een ligbad. De 2e badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel. Zoals het hoort bij een dergelijke villa is er een separaat toilet op deze etage. Tot slot nog een bergruimte met daarin de opstelling van de HR CV combiketel.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de zolderverdieping op stahoogte bereikbaar.


Tuin(en) verdieping

De royale tuin is fraai aangelegd en grenst idyllisch aan de brede waterpartij met een eigen steiger. De oprit zorgt voor ruim voldoende parkeergelegenheid en de dubbele garage is in spouw opgetrokken en beschikt bovendien over een elektrisch bedienbare deur. Naast de garage is nog een praktische berging gerealiseerd. Ideaal voor het tuingereedschap.


Bijzonderheden

De woning is in 1980 onder architectuur gebouwd. Het is een fraaie en speelse bouw met ruime vertrekken en de mogelijkheid om op de begane grond te kunnen slapen. Het object heeft een algehele isolatie en is medio 2019 voorzien van 22 zonnepanelen. Het energielabel is dan ook een keurig groen C label. Vrijwel alle ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en er is een zonnescherm aanwezig. De dubbele garage beschikt over een eigen HR CV installatie. Het object is onlangs bouwtechnisch gekeurd en uit deze keuring blijkt dat het een keurig onderhouden woning betreft met wat kleine verbeterpunten. Kortom: een prachtige woning op een schitterende locatie!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.