Leerdam – Jan van Arkelstraat 19

Bouwjaar 1938 Oppervlakte 96 m2
Kamers 4 Perceel 181 m2
Energielabel E

Omschrijving

KARAKTERVOLLE TWEEKAPPER MET ROYALE GARAGE, OPRIT, PRACHTIGE TUIN EN EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU.

‘Soms komt er een kans voorbij’ is al jarenlang de slogan van ons makelaarskantoor. Dit is zo’n kans! Een karakterpand met een hoog afwerkingsniveau, gelegen in de gewilde wijk Leerdam-Oost.
Tel hier nog de oprit, de prachtige tuin en de volledig geïsoleerde garage met verdieping bij op en het plaatje is compleet.
Met een vrijwel gehele renovatie en modernisering van de afgelopen jaren is dit een aanbod dat je niet aan je voorbij kunt laten gaan. De modernisering aan de binnenzijde van de woning is met respect voor de jaren dertig bouwstijl op een stijlvolle wijze uitgevoerd. En datzelfde kan worden gesteld omtrent de in 2001 gebouwde opbouw en de in 2006 gebouwde berging.

Wat wil een mens nog meer?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een tweetal slaapkamers van respectievelijk 15 en 14 m2. Ruime kamers dus. De ouderslaapkamer heeft een doorgang naar de walk-in-closet (6m2). Voor diegene die de badkamer liever op de eerste verdieping zouden willen is dit de ideale ruimte ervoor. Er is veel bergruimte (achter de knieschotten) en net als de begane grond is het geheel tot in detail afgewerkt.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Ook hier heeft de huidige eigenaar het maximale uit deze etage weten te halen. De 3 grote dakramen zijn dusdanig geplaatst dat de ruimte tot een prima kinderkamer is verbouwd.


Tuin(en) verdieping

Ook de tuin is een plaatje te noemen. Fraai straatwerk, een stukje kunstgras en een deugdelijke schutting maken het plaatje compleet. Tot slot de berging. Deze is geheel in spouw opgetrokken, heeft een geïsoleerde vloer en dakisolatie. Een vaste trap biedt toegang tot een verdieping op stahoogte. Het oppervlak bedraagt maar liefst 18 m2. Naast de woning is een oprit. Ideaal om altijd je auto op eigen terrein te kunnen parkeren.


Bijzonderheden

De woning is rond 1938 op een stijlvolle wijze in de gewilde woonwijk Leerdam-Oost gebouwd. De huidige eigenaren hebben het pand in 2001 gekocht en vrijwel geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, met respect voor het jaren dertig karakter van het pand. Er is dakisolatie en er zijn spouwmuren. Ook alle ramen zijn uitgerust met isolerende beglazing. Geheel in stijl met de opbouw van de woning is ook de kap van de berging uitgevoerd als een mansarde kap. Een dergelijke kap zorgt voor meer stahoogte en correspondeert met de bouwperiode.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het nog eens.

Van Wijnen Makelaardij will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.