Leerdam – Oranje Nassaulaan 26

Bouwjaar 1909 Oppervlakte 82 m2
Kamers 3 Perceel 110 m2
Energielabel D

Omschrijving

Uitgebouwd karakterpand met prachtige tuin, overkapping, berging en 2 slaapkamers.

Wat een leuk en betaalbaar karaktervol huis! Naast een ideale ligging nabij het gezellige oude centrum heeft het huis zelf ook veel te bieden.
Ik noem onder andere een sfeervolle woonkamer met hoog plafond, een echte woonkeuken met dubbele deuren naar de recent aangelegde achtertuin, twee ruime slaapkamers en een keurige badkamer.
Tel hier nog een fraaie overkapping, een praktische berging bij op en het plaatje is compleet! Had ik al vermeld dat er sinds 2023 zonnepanelen aanwezig zijn?

Eerste verdieping

Via een vaste trap is de 1e verdieping te bereiken. Op deze verdieping zijn een tweetal ruime slaapkamers van respectievelijk 14 en 11 m2 te bereiken. Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en hebben de beschikking over een dakkapel. Tevens beschikken de slaapkamers over een praktische open bergzolder. De grootste slaapkamer is overigens voorzien van een air- conditioning die kan koelen en kan verwarmen. Ideaal! Aan de achterzijde van de woning treffen we de badkamer en een witgoedkamer met daarin de opstelling van de HR CV combiketel aan. De badkamer is compleet te noemen met een wastafelmeubel, een toilet en een ruime inloopdouche.


Tuin(en) verdieping

De tuin is recentelijk geheel vernieuwd en is een lust voor het oog. Het geheel is voorzien van een fraaie bestrating met grote keramische tegels, een prachtige houten overkapping en berging en een plantenborder. Uiteraard zijn ook de schuttingen geheel in stijl uitgevoerd. Laat de zomer maar lekker lang duren met zo’n tuin!


Bijzonderheden

De woning is begin 1900 op een stijlvolle wijze gebouwd aan de rand van het oude centrum. Het pand schijnt vroeger als kruidenierswinkel dienst te hebben gedaan. Veel van de prachtige stijlkenmerken zijn nog in de woning aanwezig gelukkig. De huidige eigenaar heeft het geheel keurig onderhouden en vrijwel geheel gemoderniseerd. De HR CV combiketel dateert uit 2009 en heeft afgelopen jaar nog zijn onderhoudsbeurt gehad. Medio juni 2023 is er een viertal zonnepanelen geplaatst met een vermogen van 410WP per stuk. De huidige eigenaar betaald dan ook een voorschot van slechts 95,-- per maand voor gas en elektra. Het energielabel is vastgesteld op D.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.