Leerdam – Riga 5

Bouwjaar 1989 Oppervlakte 135 m2
Kamers 5 Perceel 191 m2
Energielabel A+

Omschrijving

Fenomenaal wonen met eigen steiger aan de Linge in een royale woning met heerlijke tuin.

Wat valt er allemaal te ontdekken in deze prachtige uitgebouwde woning uit 1989?
Allereerst de ruimte. De woning is op de begane grond op een stijlvolle wijze met een serre uitgebreid. De serre aanbouw biedt een panoramisch uitzicht op de
achtertuin en De Linge.

Vervolgens de ligging. Wat een prachtige plek! De recent fraai aangelegde tuin grenst met een eigen steiger aan de Linge. Stap vanuit je tuin in je boot of op
je SUB en geniet!

Tot slot het hoogwaardige afwerkingsniveau en een meer dan keurig energielabel A+.
Eigenlijk valt er niets meer te wensen in dit segment!

Eerste verdieping

Via de overloop zijn een tweetal slaapkamers van respectievelijk 18 en 12 m2 bereikbaar. De grootste slaapkamer biedt toegang tot balkon, net als de tuin gelegen op het Westen. Door de huidige bewoners zijn de 2 slaapkamers aan de tuinzijde bij elkaar gevoegd. Het is echter zeer eenvoudig om desgewenst 3 slaapkamers op de 1e verdieping te realiseren. De badkamer is keurig en compleet te noemen. Er is een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel met twee kranen en een 2e toilet.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder treffen we de aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de HR CV combiketel aan. Tot slot is er nog een tweetal slaapkamers en een ruime voorzolder te vinden. De grootste slaapkamer beschikt over een dakkapel en de andere over een Velux dakraam.


Tuin(en) verdieping

Aan de voorzijde is een eigen oprit en een stenen berging aanwezig. Het echte buitenleven bevindt zich uiteraard aan de achterzijde. De tuin is op een drietal niveaus met oog voor detail in 2023 fraai aangelegd. Eenmaal in de tuin krijg je een geborgen gevoel terwijl er ook panoramisch uitzicht is. Een ideale combinatie dus! Het eerste niveau bestaat uit een heerlijk terras. Het tussenniveau is voorzien van kunstgras, de steiger biedt ruim plaats voor een loungeset en uiteraard kan je hier een motorboot aanmeren. Had ik al gezegd dat je zomers ook heerlijk kunt zwemmen in de Linge? Het zwemtrapje is er al..


Bijzonderheden

De woning is rond 1989 op een stijlvolle wijze aan de Linge gebouwd. In deze bouwperiode is gebouwd met een algehele isolatie, betonnen vloeren en hardhouten ramen, kozijnen en buitendeuren. Ondanks de al keurige bouwaard heeft de tijd hier beslist niet stilgestaan. De huidige eigenaren hebben de woning vanaf medio 2020 grondig gemoderniseerd en verduurzaamd. Zo zijn er in 2023 maar liefst 19 zonnepanelen geplaatst met een Oost/ West opstelling. Het energielabel komt dan ook uit op een keurig A+ kwalificatie. De HR CV combiketel is in 2020 geplaatst en zorgt voor de verwarming en het warme water. Daarnaast is op alle verdiepingen airconditioning aanwezig om te koelen of te verwarmen.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.