Leerdam – Skönvik 6

Bouwjaar 1991 Oppervlakte 106 m2
Kamers 5 Perceel 140 m2
Energielabel A

Omschrijving

PRACHTIG GELEGEN WONING MET TWEE DAKKAPELLEN, OPRIT, FRAAIE TUIN EN EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU.

Een jaren negentig woning in optima forma en gelegen op een prachtige locatie! Kort samengevat is dat waar dit unieke aanbod voor staat. Het huis en de tuin zijn door de huidige eigenaren keurig onderhouden en het geheel verkeert dan ook in een zeer goede staat van onderhoud.

Zowel de keuken als de badkamer zijn luxe en modern uitgevoerd en ook de tuin mag er zijn. Een heerlijke plek om te onthaasten en te genieten.
Een eigen oprit met plaats voor 2 auto’s, een aanbouw op de begane grond en een tweetal dakkapellen maken het plaatje hier helemaal compleet.

De natuurtuin ligt op circa 100 meter afstand en ook de winkels zijn op loopafstand gelegen.
Wat kun je als koper in dit segment nog meer te wensen hebben?

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 11, 7 en 6 m2, waarvan de laatste twee een dakkapel met buitenzonwering hebben. De badkamer is geheel in stijl met het toilet op de begane grond. Stijlvol betegeld en afgewerkt met een inloopdouche, 2e toilet en een wastafelmeubel.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder treffen we een dakraam, de aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de HR CV combiketel aan. De zolderkamer is rijk uitgerust met een dakkapel met buitenzonwering, een groot dakraam en een royale vaste kast. Op de voorzolder is een airconditioner geplaatst, die zorgt dat zowel de 1e als de 2e etage gekoeld kunnen worden op de warme dagen. Ideaal!


Tuin(en) verdieping

De achtertuin is prachtig aangelegd met een ruim terras, plantenborders, kunstgras en wat hoger groen. Het zicht vanuit de woonkamer op de tuin kan dan ook als fraai en rustgevend worden betiteld. Uiteraard is er ook een berging en een achterom aanwezig.


Bijzonderheden

De woning is in 1991 gebouwd in de gewilde woonwijk Varsseveld. Een bouwperiode waarin er deugdelijk is gebouwd met gemetselde gevels, betonvloeren en hardhouten ramen en kozijnen. De huidige eigenaren hebben het geheel keurig onderhouden, hetgeen ook blijkt uit een zeer recente bouwkundige keuring. Naast een luxe afwerking, zoals airconditioning, buitenzonwering, dakkapellen en een aanbouw is ook het isolatieniveau goed op orde. De voorgevel is extra geïsoleerd en datzelfde geldt voor de begane grond vloer. Overal is isolerende beglazing toegepast en er is dakisolatie. Het voormelde heeft dan ook geresulteerd in een keurig energielabel A.

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.