Leerdam – Van Naaldwijcklaan 8

Bouwjaar 1974 Oppervlakte 160 m2
Kamers 6 Perceel 271 m2
Energielabel C

Omschrijving

Royale tweekapper met oprit, diepe garage, grote tuin en een prachtige ligging.

Een woonoppervlak van maar liefst 160 m2 en een garage van 31 m2. Tel hier nog royaal perceelsoppervlak bij op en je hebt de ideale mix voor een prachtig aanbod.

Uiteraard mag ook de ligging niet onbenoemd blijven. Rustig gelegen aan de rand van de ruim opgezette woonwijk Leerdam-Noord is het hier goed toeven.
Ook de tuin is fraai gelegen. Genoeg ruimte om lekker te kunnen relaxen en veel privacy.

De woning is op punten gedateerd en biedt dus alle kansen helemaal naar je eigen hand te zetten. Kortom: een aanbod dat je niet mag missen!

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan een drietal slaapkamers van respectievelijk 17, 15 en 10 m2. Stuk voor stuk ruime slaapkamers dus. In de badkamer is een inloopdouche, een wastafel en een ligbad. Ook treffen we er de aansluiting voor de wasmachine aan. Deze kan overigens ook op zolder worden geplaatst indien gewenst. Zoals het hoort bij een woning van dit kaliber is er een separaat toilet op deze etage.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of iets dergelijks. Tevens treffen we de HR CV combiketel aan. Deze is geplaatst medio 2010. Tot slot is het meer dan vermeldenswaardig dat er op deze etage nog een tweetal prima slaapkamers zijn te vinden. Beiden met groot dakraam en de voorslaapkamer met wastafel. In totaal dus maar liefst 5 ruime slaapkamers in deze woning!


Tuin(en) verdieping

Naast een voortuin en een oprit is er uiteraard ook een achtertuin. Deze is ruim, biedt veel privacy en is gelegen op het oosten. Zodra de zon opkomt kun je dus al genieten in deze tuin. Tot slot de garage. Deze is beslist niet van een standaard formaat. Maar liefst ruim 10 meter diep en een oppervlak van zo’n31 m2 maken deze ruimte ideaal voor de hobbyisten onder ons. Een oldtimer of motoren, het past er allemaal in.


Bijzonderheden

De woning is in 1974 op een deugdelijke wijze gebouwd. In deze bouwperiode werd ruim gebouwd met spouwmuren en grote raampartijen. De woning verdient op punten aandacht wat betreft onderhoud en modernisering. De verwarming en warm water geschiedt via een HR CV combiketel uit 2010. Een elektrische boiler zorgt voor het warme water in de keuken. De begane grond is voorzien van isolerende beglazing op de verdiepingen treffen we grotendeels enkele beglazing aan. Het energielabel is onlangs vastgesteld op een groen C label. Gelet op het grote dakoppervlak is er veel mogelijk op het gebied van zonnepanelen. Kortom: Een solide basis met veel mogelijkheden!

Wat is mijn woning waard?

Wij komen graag langs voor een waardebepaling,
gratis en vrijblijvend! Vol hieronder uw gegevens
in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.